Nova sessió, sota una fina pluja, pensant en la SD Osca

Nova sessió, sota una fina pluja, pensant en la SD Osca

Els homes d’Ernesto Valverde s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la ment posada en el partit de la jornada 3 de Lliga davant el conjunt aragonès

El FC Barcelona s’ha entrenat aquest divendres a la Ciutat Esportiva. Ho ha fet al camp Tito Vilanova sota una fina pluja. Després de sumar tres punts a Valladolid (0-1), els blaugranes han realitzat una nova sessió amb l’objectiu de continuar preparant el matx de Lliga davant la SD Osca al Camp Nou (diumenge, 18.30 hores). Ha estat la quarta sessió de la setmana amb la vista posada en el conjunt aragonès, un rival que compta amb un únic precedent davant els culers.

Així doncs, l’activitat no s’atura als camps de la Ciutat Esportiva i Ernesto Valverde ha dirigit la sessió amb els disponibles del primer equip; també ha comptat amb Lazar Carevic del Barça B. Per la seva part, Cillessen i Denis Suárez han seguit les seves respectives recuperacions sobre la gespa. Tot enfocat al tercer partit de Lliga al Camp Nou davant un rival, que com el Barça, encara no coneix la derrota en competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut