Ernesto Valverde: “Ens ha tocat un grup difícil a la Champions”

Ernesto Valverde: “Ens ha tocat un grup difícil a la Champions”

El tècnic blaugrana valora els rivals del FC Barcelona en la fase de grups de la Champions League 2018/19

Ernesto Valverde ha valorat el sorteig de la Lliga de Campions en exclusiva per als mitjans del Club. Per al tècnic, el FC Barcelona ha quedat enquadrat en un grup amb tres conjunts que “són complicats per la seva entitat”. Tot i això, el preparador blaugrana també ha qualificat el grup d’“atractiu”, ja que ha assenyalat que “són rivals històrics”.

Valverde ha analitzat als tres rivals i ha detectat els seus perills: “El Tottenham -que va arribar als vuitens de final de la passada Champions- té un gran potencial físic i tècnic, i és un dels rivals complicats que tenia el bombo 2”, ha explicat.

Del PSV de l’exblaugrana Van Bommel ha afegit que “és un club que sempre està en aquestes rondes de la competició i que en els darrers anys està realitzant actuacions brillants”. El conjunt holandès va arribar als setzens de final en el curs 2014/15 i als vuitens a la temporada 2015/16, a més de participar en la fase de grups a la campanya 2016/17.

De l’Inter, Valverde ha destacat que, tot i que no hi participa des que va assolir el títol l’any 2010, “té un entrenador i equip per lluitar” i també “molta il·lusió per fer un bon paper i retrobar-se amb si mateixos després de tants anys d’absència a la competició”.

El primer partit, en nou horari Champions

L’entrenador ha destacat també que l’equip estrenarà el nou horari de la competició al primer partit -18.55 hores al Camp Nou contra el PSV Eindhoven- i ha assegurat que començar i acabar la fase de grups a l’Estadi aporta “garantia”. A més, Valverde ha volgut fer una crida a l’afició perquè vingui a animar l’equip perquè “ens farà falta que empenyin i ens donin suport”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut