La convocatòria d'Ernesto Valverde per al FC Barcelona - SD Huesca

La convocatòria d'Ernesto Valverde per al FC Barcelona - SD Huesca

Jasper Cillessen ha rebut l'alta mèdica i entra a la convocatòria per al duel al Camp Nou

L'entrenador del FC Barcelona Ernesto Valverde ha facilitat aquesta tarda la llista de 18 convocats per al partit que es disputarà aquest diumenge a les 18.30 hores (BeIn LaLiga) al Camp Nou contra l’Osca. Un duel que significarà la primera visita del conjunt altaragonès a l’Estadi en Lliga.

Per al duel, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Cillessen, N.Semedo, Piqué, I.Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O.Dembélé, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S.Roberto, Vidal i Umtiti. Rafinha i Vermaelen són baixa per decisió tècnica i Aleñá, Samper i Denis Suárez no són a la llista per lesió.

Munir i els túnels, protagonistes de l’entrenament

Aquest dissabte l’equip ha completat la darrera sessió prèvia al partit, que ha comptat amb tots els jugadors disponibles del primer equip i Iñaki Peña del Barça B al Camp Tito Vilanova. Munir, que avui celebra el seu aniversari, ha estat el protagonista de la sessió, en la qual ha rebut les felicitacions dels seus companys i de Ernesto Valverde i la resta de l’staff tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut