C.E Sabadell – Barça B: Primera victòria de la temporada (0-1)

Els homes de Garcia Pimienta s’han endut el triomf gràcies a un gol en pròpia porteria del Sabadell al tram final del duel

L’Estadi de la Nova Creu Alta ha estat l’escenari on el Barça B ha aconseguit els primers tres punts d’aquesta temporada. L’equip de Garcia Pimienta ha dominat el partit i s’ha imposat al conjunt local per 0-1 gràcies a un autogol del defensa Aleix Coch, que ha desviat una centrada de Juan Miranda. Així doncs, el filial suma el seu primer triomf en un duel on, a més, ha tornat als terrenys de joc Carles Aleñá després de la seva lesió.

El matx ha començat amb la tònica de les darreres dues jornades de la competició: possessió blaugrana i control del partit però amb poques ocasions de gol. El Sabadell, que sortia ràpid al contraatac, ha tingut l’ocasió més clara de la primera meitat al minut 15, quan Arturo ha rematat de cap dintre de l’àrea d’un Ezkieta que ha resolt l’acció amb seguretat. La igualtat ha regnat als primers 45 minuts, on les defenses s’han imposat als atacs i no s’ha mogut el marcador.

Aleñá enlluerna el joc blaugrana

Els primers minuts de la segona part han seguit la tònica de la primera meitat, amb igualtat i lluita sobre el camp, però sense ocasions clares.

Al minut 60, Sarsanedas s’ha retirat amb molèsties per donar entrada a Carles Aleñá, que ha tornat a trepitjar la gespa en un partit oficial després de tres mesos de baixa. L’últim partit que va jugar el mataroní va ser a la darrera jornada de Segona Divisió que enfrontava al Barça B contra el Saragossa al Miniestadi la temporada passada. L’entrada del ‘16’ ha accelerat les idees blaugranes, aportant un toc diferent a la circulació de pilota en atac.

Última mitja hora elèctrica

Mujica ha fregat el gol al minut 70, després d’una centrada al cor de l’àrea de Kike Saverio. El davanter canari ha driblat un defensa en una gran acció i el seu xut ha sortit ben a prop de la porteria. I al minut 75, en l’enèsima internada per la banda de Miranda, el Barça B ha obtingut premi: la seva centrada ha acabat dintre la porteria local després que Aleix Coch la desviés cap a la seves xarxes.

El Sabadell ha buscat l’empat després del gol blaugrana, però no ha pogut igualar el partit. I és que Ezkieta ha salvat el gol amb una espectacular estirada a quatre minuts del final. Al temps d’afegit, l’àrbitre del partit ha anul·lat un gol per fora de joc de Valentín. El Barça B ha aguantat els sis minuts d’afegit i s’ha endut tres punts d’or en un dels camps amb més entitat de la categoria.