Barça Lassa – BAXI Manresa: S’imposen en un duel decidit en el darrer període (78-63)

Els blaugranes guanyen al conjunt manresà en un part ajustat i disputaran la final de la Lliga Catalana aquest diumenge contra el MoraBanc Andorra (20.00 hores)

El Barça Lassa disputarà aquest diumenge la final de la Lliga Catalana després d’imposar-se al BAXI Manresa per 78-63 en un duel igualat. Un matx que s’ha decidit en el darrer període després de més de 30 minuts d’igualtat entre els dos conjunts. Ante Tomic, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

El duel ha començat amb el Barça Lassa molt encertat i dominant clarament en el marcador (7-0). El duel, però, s’ha anat igualant progressivament i el BAXI Manresa ha aconseguit un parcial de 0-12 que l’ha situat per davant en el matx (11-16). Finalment, el primer període ha acabat amb igualtat màxima (16-16).

En el segon període, els homes de Svetislav Pesic han tornat a obtenir una renta de 7 punts en els primers compassos. L’encert del conjunt manresà i el control del rebot, però, ha tornat a igualar el matx i ha servit per deixar el marcador 35-33 al descans.

Igualtat fins al tram final

El marcador s’ha mantingut ajustat en tot moment, si bé el Barça Lassa ha mantingut petites diferències. Els blaugranes han tingut un major encert respecte el seu rival per tal de marxar al final dels 30 minuts amb sis punts de renta (59-53).

Una diferència que s’ha vist augmentada en el darrer quart en què el Barça Lassa ha mantingut el seu encert i control del rebot. Els homes de Svetislav Pesic han aconseguit arribar als darrers minuts amb una renta superior als 10 punts i han segellat el triomf final per 78-63. Aquest diumenge a partir de les 20.00 hores el Barça Lassa disputarà la final de la Lliga Catalana contra el MoraBanc Andorra.