Vendrell – Barça Lassa: Victòria per ser primers de grup (1-5)

Els d’Edu Castro, que ja estaven classificats per als quarts de final de la Lliga catalana, han aconseguit el triomf gràcies als doblets d’Alabart i Pablo Álvarez i al gol de Pau Bargalló.

La classificació ja estava assegurada, però l’equip volia ser primer. I el Barça Lassa ha pogut assolir l’objectiu, després de guanyar el Vendrell amb els doblets d’Alabart i Pablo Álvarez i el gol de Pau Bargalló. D'aquesta manera, els d'Edu Castro han acabat la fase de grups de la Lliga catalana en una posició que farà que ara, el proper dilluns, puguin disputar els quarts de final a les 21 hores, contra el Calafell, a Igualada.

Jugaran només 48 hores després d’un partit, el d'aquest dissabte, que el Barça ha pogut encarar des de l’inici, primer amb el gol matiner d’Alabart, als 35 segons (0-1, min 1), i després amb el refús del porter que ha caçat Pablo Álvarez (0-2, min 6). A més, tot i que amb l’entrada dels exblaugrana Nájera i Gerard Miquel el Vendrell ha buscat reduir distàncies, i ho ha pogut fer a través de Guido Pellizzari (1-2, min 17), el marcador ha continuat tenyit de blaugrana després del descans.

Perquè, tot i que ha costat, Alabart ha tornat a veure porteria, i ho ha fet amb un xut de pala que ha anat directe a l’escaire (1-3, min 42). Repetint el guió de la primera part, Pablo Álvarez ha tornat a marcar, aquesta vegada per fer l’1-4 (min 43). Pau Bargalló, a 30 segons per al final, ha tancat el resultat (1-5, min 50) i la fase de grups amb el segon triomf del Barça en els dos partits disputats.