Un any de l'arribada de la màgia de Dembélé

Un any de l'arribada de la màgia de Dembélé

Aquest dimarts fa un any de la presentació del crac francès pel FC Barcelona, i ara repassem la seva trajectòria

Aquest dimarts, 28 d’agost, es compleix un any de la presentació d’Ousmane Dembélé amb el FC Barcelona. “És un plaer jugar al costat de Leo Messi, el millor jugador de la història del futbol”, assegurava l’11 blaugrana en el seu primer dia com a barcelonista. Un any després, el crac francès registra 6 gols en els 26 partits oficials que ha disputat amb la samarreta barcelonista. A banda de la seva velocitat, també destaca per la seva habilitat amb les dues cames. Una mostra d’això són els tres gols marcats amb la cama dreta i els tres amb l’esquerra.

Una trajectòria ascendent

El 9 de setembre del 2017 va ser el dia en què Dembélé va trepitjar la gespa del Camp Nou per disputar els primers minuts com a culer. El rival era l’Espanyol, i el duel va acabar amb 5-0. Però, més enllà del resultat, el jugador francès va deixar mostres de la seva qualitat, velocitat i habilitat amb la pilota als peus. Sense anar més enllà, Dembélé va ser l’encarregat d’assistir per a Luis Suárez per tal que l’uruguaià marqués el cinquè gol del matx.

Una setmana després, en el seu tercer partit com a blaugrana, Ousmane Dembélé va patir una lesió de gravetat al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra. Després de ser operat i de recuperar-se, el jugador francès va reaparèixer 110 dies després en una nova mostra de la seva ambició, treball i esforç continu. Dembélé va ensenyar de nou en pocs partits les seves virtuts, buscant i repartint gols. I és que l’11 blaugrana ha repartit 7 assistències amb la samarreta del Barça. Aquesta temporada, en tres enfrontaments ja suma dues dianes, i s’apropa a les quatre que va marcar el curs passat. A més, ens deixa accions d’autèntic crac com les del partit contra el Valladolid al José Zorrilla:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut