Ousmane Dembélé: “És un plaer poder jugar amb el millor de la història del futbol”

Ousmane Dembélé: “És un plaer poder jugar amb el millor de la història del futbol”

El nou fitxatge blaugrana s’ha mostrat feliç d’arribar al Barça i ha assegurat que arriba al Club per “créixer i donar-ho tot per l’equip”

Ousmane Dembélé ja s’ha presentat oficialment com a nou futbolista blaugrana. L’extrem francès ha assegurat que “és un honor i un plaer jugar amb Leo Messi”, al qual ha qualificat, sens dubte, com “el millor jugador de la història del futbol”. El nou fitxatge culer també ha assegurat que per a ell “és un somni fet realitat signar pel FC Barcelona”.

L’internacional francès ha reconegut que és culer des de ben petit, i ha confirmat que ja gaudia de la manera de jugar i guanyar del Barça anys enrere. Dembélé –que només té 20 anys– ha explicat que arriba a l’equip per “millorar encara més com a jugador”. A més, ha fet molt d’èmfasi en la seva integració al vestidor, una tasca que serà més fàcil per la presència d’Umtiti o Digne, que ja van donar-li la benvinguda. 

“M’agrada jugar amb els dos peus”

El de Vernon ha confirmat la seva condició d’ambidextre, i també que pot jugar tant a la banda dreta com a l’esquerra de l’atac. Qüestionat pel preu de la seva transferència –105 milions d’euros més 40 en variables–, ha comentat que és una circumstància que no li suposa gens de pressió, a més d’afegir que els seus esforços se centren a jugar bé sobre la gespa.

El nou jugador blaugrana també ha volgut tenir unes paraules per al seu nou entrenador Ernesto Valverde. “Té les idees molt clares i farà que l’equip avanci i guanyi molts títols”, ha assegurat Dembélé, sobre el tècnic basc.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut