Reial Societat – FC Barcelona: Torna la Lliga amb un escenari renovat

Reial Societat – FC Barcelona: Torna la Lliga amb un escenari renovat

(16.15 hores, beIN LaLiga) Els homes d’Ernesto Valverde seran els encarregats d’inaugurar el nou Anoeta en el matx corresponent a la 4a jornada del campionat de Lliga, després de l’aturada per seleccions

Torna la Lliga. Després de la primera aturada per seleccions de la temporada, torna la competició domèstica a Can Barça. Els culers visitaran Sant Sebastià en el matx corresponent a la 4a jornada del campionat, en el que serà el primer duel al “nou” Anoeta. L’estadi de la Reial Societat ha estat renovat i aquest dissabte tindrà lloc el primer partit després de la reconversió.

Per a aquesta inauguració d’Anoeta, Asier Garitano no podrà comptar amb els lesionats Diego Llorente, Januzaj, Merquelanz, Sandro Ramírez i Willian José. Durant les tres primeres jornades de Lliga –en què el conjunt basc ha disputat els tres partits lluny de Sant Sebastià– el balanç és d’una victòria (1-2 a Vila-real), un empat (2-2 a Leganés) i una derrota (2-1 a Eibar) amb un total de quatre punts.

Pel que fa als homes d’Ernesto Valverde, viatgen a Anoeta sabedors que la mala ratxa de resultats a la Lliga a Donostia es va trencar el curs passat amb una gran remuntada blaugrana (2-4). Tot i així, espera un escenari sempre complicat, amb un equip amb molta qualitat i una afició bolcada en el primer partit de la temporada a casa. Per a aquest matx, el tècnic culer no podrà comptar amb els lesionats Malcom, Denis i Samper, i a més, han quedat fora de la llista de 18 convocats per decisió tècnica Arthur i Aleñá.

Cal recordar que els barcelonistes arriben a aquest duel com a líders de Primera Divisió amb 9 punts, els mateixos que el Reial Madrid. Els blaugranes sumen tres victòries en tres partits, amb un registres golejadors espectaculars: 12 gols a favor i dos en contra. Sens dubte, un gran inici lliguer que intentaran seguir amb la mateixa dinàmica guanyant a Anoeta, on espera un duel trepidant entre dos grans equips i amb un estadi que estarà d’estrena. Un matx que serà el primer de set enfrontaments en 23 dies, una autèntica marató de partits per al FC Barcelona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut