La convocatòria d'Ernesto Valverde per al Reial Societat - FC Barcelona

La convocatòria d'Ernesto Valverde per al Reial Societat - FC Barcelona

El tècnic culer ha donat a conèixer la llista de 18 convocats per disputar el partit de la quarta jornada de Lliga

L'entrenador del FC Barcelona Ernesto Valverde ha facilitat aquest matí la llista de 18 convocats per al partit que es disputarà aquest dissabte a les 16.15 hores (beIN LaLiga) a Anoeta contra la Reial Societat. Un duel sempre complicat per al conjunt blaugrana.

Per aquest matx, el tècnic culer ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Coutinho, Luis Suárez, Messi, Dembélé, Rafinha, CillessenLengletJordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal, Umtiti i Vermaelen. Han quedat fora Aleñá i Arthur, per decisió tècnica, i Denis Suárez, Malcom i Samper, per lesió. 

Darrera sessió abans de viatjar a Sant Sebastià

Aquest divendres l’equip ha completat la darrera sessió prèvia al partit contra la Reial Societat. Una sessió que ha comptat amb tots els jugadors disponibles del primer equip i Jokin Ezkieta del Barça B al Camp Tito Vilanova. Cal destacar la incorporació dels internacionals brasilers Coutinho i Arthur, les principals novetats de l'entrenament. 

D’aquesta manera, per primera vegada aquesta setmana, Ernesto Valverde ha dirigit l’entrenament amb tots els jugadors internacionals que van disputar l’aturada de seleccions del mes de setembre. Per la seva part, Malcom ha seguit el seu procés de recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut