FC Barcelona – AS Roma: Prova exigent a Dallas

FC Barcelona – AS Roma: Prova exigent a Dallas

El conjunt d’Ernesto Valverde s’enfronta a l’equip que el va deixar fora de l’última Champions en el segon duel de preparació de la pretemporada

Test exigent per al FC Barcelona a la ciutat de Dallas. Els homes d’Ernesto Valverde s’enfronten aquest dimarts a la nit -matinada ja a Barcelona- a l’AS Roma, l’equip que el va deixar fora de la darrera edició de la Champions League als quarts de final.

Serà el segon duel de preparació del Barça en aquesta gira pels Estats Units. Després de superar el Tottenham a la tanda de penals (2-2, 5-3), la prova d’aquest dimarts a l’imponent AT&T Stadium de Dallas, amb una capacitat per més de 105.000 espectadors, hauria de servir per confirmar les bones sensacions deixades durant el primer amistós a Los Angeles.

En aquests tres dies, però, l’equip ha patit força canvis. Denis Suárez i André Gomes van caure lesionats i ja són a Barcelona, mentre que Digne també va agafar el mateix vol pendent de definir seu futur. En canvi, Marc-André ter Stegen ja és amb l’equip als Estats Units, tot i que és força improbable que tingui minuts després d’haver-se exercitat una única vegada.

Al davant estarà l’AS Roma que, com el Barça, ja s’ha enfrontat al Tottenham Hotspur en aquesta International Champions Cup. El resultat va ser un contundent 1-4 favorable al conjunt anglès. Cal recordar que el conjunt italià compta ja amb tots els seus cracs, a diferència d’un Barça que disputarà el duel encara sense els seus mundialistes.

L’AS Roma és, a més, un dels equips que més ha mogut el mercat de fitxatges, havent incorporat aquest estiu jugadors com Javier Pastore, Justin Kluivert o Davide Santon.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut