El Barça participa en la inauguració de l’exposició ‘Leyendas’

El Barça participa en la inauguració de l’exposició ‘Leyendas’

El directiu Pau Vilanova i l’ex jugador Guillermo Amor han estat presents en l’acte celebrat en la Cúpula del CC Las Arenas, on la mostra itinerant es podrà veure fins el 9 de setembre

Pau Vilanova, directiu del FC Barcelona, ha participat aquesta tarda en la inauguració de l’exposició que sota el títol de “Leyendas” podrà visitar-se fins el dia 9 de setembre a la cúpula del Centre Comercial de les Arenes de Barcelona. En l’acte també ha estat present Guillermo Amor, ex jugador, responsable de Relacions Internacionals i Esportives del primer equip i responsable del Futbol Formatiu Professional del Club.

Aquesta mostra itinerant recull, de fet, el fons del Museo del Deporte. A través de tot un seguit d’objectes emblemàtics d’esportistes molt destacats es repassen les fites més importants de la història de l’esport a Espanya i al món.

Leo Messi, Pau Gasol, Fernando Alonso, Miguel Induráin, Johan Cruyff o Rafa Nadal són, només, alguns dels noms il·lustres que acompanyaran els visitants en el seu itinerari per episodis estel·lars del món de l’esport. 

L’acte d’inauguració celebrat a la Cúpula de les Arenes ha comptat amb el parlament de benvinguda d’Alfonso Nain, Director del Museu del Deporte; de la intervenció de Pau Vilanova en representació del FC Barcelona i de María Vasco, ex atleta espanyola i ambaixadora de l’exposició ‘Leyendas’. Els socis del FC Barcelona que vulguin visitar aquesta exposició gaudiran d’una bonificació d’un euro sobre el preu de l’entrada.      

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut