Atenció tutorial

Atenció tutorial

Acompanyament integral als esportistes

Des del Departament d’Atenció Tutorial (AT) del Servei d’Atenció Integral a l’Esportista s’ofereix acompanyament integral als esportistes des de la seva arribada al Club i fins al dia en què marxen. El tutor és la persona referent per al jugador durant tota la temporada, i l’ajudarà en la seva integració al Club, fent-li costat en la millora del seu rendiment i fent un seguiment en tots els àmbits de la vida en què li podem donar suport: acadèmic, familiar, vocacional, seguiment en la parcel·la esportiva, acompanyament davant de dificultats que puguin sobrevenir (familiars, esportives –lesions–, acadèmiques), etc.

Aquest servei no és només un suport per als esportistes del FC Barcelona, sinó que també se situa al costat de les famílies per ajudar-les en els dubtes que puguin tenir durant la seva estada al Club. Durant tota la temporada l’esportista treballarà conjuntament amb el tutor en els objectius que el jugador s’hagi plantejat en totes les àrees de la seva vida amb l’objectiu de potenciar-se i desenvolupar-se de manera global com a persona.

Aquesta atenció individualitzada, juntament amb les tutories grupals realitzades amb l’equip i les coordinacions que el tutor fa amb els tècnics, possibilita una visió holística de la persona en totes les seves vessants.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut