Servei d’Atenció a les Famílies i l’Entorn

Servei d’Atenció a les Famílies i l’Entorn

Donem eines per educar els fills en un entorn competitiu

Des del Servei d’Atenció a la Família i l’Entorn (SAFE) del Servei d’Atenció Integral a l’Esportista s’ofereix a les famílies tenir un paper actiu. Se’ls ajuda i se’ls dona eines i recursos per a l’educació dels seus fills en un entorn esportiu i competitiu com és el FC Barcelona.

Durant la temporada s’organitzen trobades amb les famílies per parlar d’acompanyament, educació i esport, d’expectatives, pors, somnis, pressió, tecnologies digitals, bon ús de les xarxes socials, nutrició, son i descans, alimentació, gestió del temps...

Els taxistes que donen servei als nostres esportistes i els membres de la Comissió Esportiva del Club també formen part de la gran família de La Masia. Ells també són protagonistes de les xerrades que es fan durant tota la temporada a l’Auditori de la Masia i en les quals es treballa la manera d’anar tots alineats en l’educació dels esportistes.

La Masia ofereix, a més, Tallers Formatius per a Famílies, la intenció dels quals és la d’aprofundir en aspectes educatius, formatius i/o de valors sol·licitats per les famílies, d’una manera pràctica, potent i facilitadora, en grups reduïts, amb formadors de contrastada experiència, i acomplint a més amb una de les missions del Club: treballar en equip i alineats per ser coherents davant dels infants i els joves esportistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut