Andrés Iniesta: “Veig el Barça potent”

Andrés Iniesta: “Veig el Barça potent”

L’exjugador del primer equip repassa l’actualitat blaugrana i la seva adaptació al Japó en una entrevista exclusiva per al Club

Andrés Iniesta és un magnífic jugador dins i fora del terreny de joc. I ho demostra tothora. L’exjugador barcelonista ha volgut repassar l’actualitat del FC Barcelona i el seu dia a dia al Japó a les files del Vissel Kobe en exclusiva per als mitjans del Club. El migcampista manxec ha concedit aquesta entrevista coincidint amb l’estada de l’Infantil B al Japó, on Iniesta també ha compartit impressions amb els joves d’aquest equip de La Masia. Un Infantil B blaugrana que ha protagonitzat una nova lliçó de valors durant la seva estada al país nipó. Tot seguit repassem les declaracions més destacades d’Andrés Iniesta:

L'adaptació al Japó

“Des del primer dia hi he estat molt a gust. He trobat gent molt predisposada a ajudar: els companys, la gent que treballa al club...”

“Pel que fa al clima, fa molta calor i molta humitat. I al principi, amb pocs entrenaments, s’acusa més”

“El tipus de joc no és, potser, tan pausat com hi estava acostumat durant tant de temps. Però estic encantat de viure aquesta experiència, que està essent molt bona”

La J1 League japonesa

“És una lliga i una competició en la qual fa l’efecte que qualsevol rival, encara que estigui a la zona baixa de la classificació, pot venir a casa teva i guanyar-te. I tu guanyar a qualsevol. És un futbol sense objeccions”

Classificar-se per a la Champions asiàtica

“És un objectiu que mai no s’ha aconseguit, crec. I bé, seria important. A més, he arribat a la segona part de la temporada i tot va molt ràpid. Però crec que tenim opcions de ficar-nos entre els tres primers”

El canvi BCN-Kobe

“El pas que vaig fer ha estat encertat. I el que estic trobant a nivell personal i familiar està essent molt positiu. Evidentment que a casa tens més a prop la família i els amics, i sempre tinc un ull posat en l’equip i en el dia a dia”

Últims dies al Barça

“Hi ha dies que em poso trossos d’aquells moments del darrer partit de lliga o d’algun acte. El que vaig viure va ser quelcom màgic que mai no oblidaré. Tantes mostres d’estima en aquell temps van ser increïbles i, a dia d’avui, ho segueixo recordant”

El Barça 2018/19

“El veig potent, amb una plantilla molt important. S’han fet incorporacions de gent jove i més experimentada que segur que li dóna un pòsit i una presència molt important. Tant de bo s’arribi a final de temporada amb opcions de guanyar-ho tot”

El braçalet de capità blaugrana

“Encara que no portés el braçalet –abans–, el Leo sempre exerceix de capità. –Els capitans– tenen un grup de jugadors que és molt bo per gestionar un equip i, a part, Messi és capità de la selecció argentina. Pocs consells li puc donar”.

“L’únic que he fet ha estat gaudir amb ell i, per a mi, ser el capità del FC Barcelona ha estat una experiència única. Per a ell, després de tants anys al Club, suposo que és un al·licient més”.

Arthur Melo, el nou '8' blaugrana

“L’únic consell és que confiï en el seu joc perquè té unes condicions molt bones i està en un club idoni perquè el seu futbol creixi cada any”

“Esperem que tingui molta sort i pugui fer el futbol que té i ajudi a fer el Club a ser més gran”

El futur

“Farem la història per la nostra part i esperem que en un futur pugui ser-hi perquè el Barça és casa meva, i espero poder transmetre d’alguna manera tot el que hi he après i he fet durant tant de temps”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut