Iniesta rep l’Infantil B a l’estadi del Vissel Kobe

Iniesta rep l’Infantil B a l’estadi del Vissel Kobe

Diumenge l’exjugador blaugrana es va trobar amb el conjunt dirigit per David Sánchez i els va felicitar per la seva victòria al Torneig Junior Soccer World Challenge celebrat a Osaka; també els va explicar la seva experiència al Japó

Aquest cap de setmana, Andrés Iniesta ha rebut l’Infantil B a la seva nova llar: el Noevir Stadium de Kobe. L’excapità blaugrana es va reunir diumenge amb els joves jugadors blaugranes després que guanyessin el Torneig Junior Soccer World Challenge a Osaka en la final disputada contra l’Arsenal (3-1).

Iniesta, que acabava de disputar el duel contra el Yokohama F. Marinos de la Japan League, va felicitar l’Infantil B per la victòria i va explicar-los, davant les preguntes dels capitans Héctor Fort, Alexis Olmedo i Pau Prim, com li està anant al Japó en la seva nova aventura futbolística. L’excapità blaugrana també va aprofitar l’ocasió per donar algun consell als joves blaugranes i, finalment, es va fotografiar amb ells.

Andrés Iniesta va explicar-los la seva adaptació al futbol japonès i a la vida de Kobe i de l’enorme exigència física que representa jugar en una competició en què el Vissel Kobe ara és cinquè a cinc punts del FC Tòquio, que ocupa la tercera plaça, que és la que dona accés per a la Champions d’Àsia.

El golejador Marc Guiu li va ensenyar la Copa guanyada a la final contra l’Arsenal i l’excapità barcelonista es va poder retrobar amb Alejandro Domínguez, el jugador navarrès més petit de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort la temporada passada. Domínguez, juntament amb el seu company Bilal Acchiba, va ser l’encarregat de lliurar a Iniesta una samarreta amb tots els títols aconseguits pel manxec al FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut