L’Infantil B guanya la Junior Soccer World Challenge al Japó

L’equip de David Sánchez supera el Club Tijuana a la tanda de penals de les semifinals, després d’empatar 0-0, i s’imposa per 3-1 a l’Arsenal en una gran final

El FC Barcelona ha sumat aquest diumenge el seu tercer títol consecutiu a la Junior Soccer World Challenge que es disputa al Japó. L’equip de David Sánchez ha superat, primer, el Club Tijuana per 5-4 a la tanda de penals de les semifinals, després d’empatar 0-0 al final dels 50 minuts, i s’ha imposat per 3-1 a l’Arsenal en una final en què ha signat el seu millor partit del torneig en una demostració que el futbol de toc de la Masia continua manant al món. I és que ha estat una final en què el futbol blaugrana, de combinacions ràpides, ha despertat l’admiració d’uns aficionats que no han deixat de donar suport al Barça en una clara demostració de la febre blaugrana que es viu al Japó.

I això que la final ha començat molt malament per als interessos blaugranes. L’Arsenal ha obert el marcador en la seva primera jugada d’atac del partit aprofitant una passada a l’esquena de la defensa del Barça. Però l’Infantil B, lluny d’enfonsar-se, ha trobat en el seu repertori d’ADN Barça el seu millor aliat. I ha estat així, amb un futbol de toc vertical, com han arribat els gols de Bryan, Aleix del Castillo i Marc Guiu que han deixat el partit amb un clar 3-1 al descans.

La segona part ha estat molt equilibrada, producte de l'esgotament físic provocat pels 36 graus que feia al migdia. El Barça ha pogut ampliar el marcador, però l’esforç realitzat a les semifinals contra el Club Tijuana mexicà, un equip molt físic i dur, al que no s’ha pogut derrotar fins a la tanda de penals, ha passat factura i el Barça s’ha endut el títol gràcies a la seva excel·lent primera part.