THWL Kiel - Barça Lassa: Primer partit de pretemporada per agafar rodatge (28-24)

Els alemanys han superat un Barça Lassa que encara necessita minuts per adaptar-se al nou estil de joc de l’equip

El Barça Lassa no ha pogut superar el THWL Kiel en el primer amistós de la pretemporada (28-24). Cal recordar que el darrer precedent entre els dos combinats va ser en l’últim partit abans de la Final Four al Palau Blaugrana, on els culers van capgirar l’eliminatòria i es van classificar per a la fase final de la Champions que es jugava a Colònia la temporada 2016/17.

Els culers, sense cap nova incorporació al set titular, han sortit a la pista del Kiel amb valentia i ganes de demostrar que un any més són candidats a guanyar-ho tot. Però, tot i la falta de rodatge dels homes de Xavi Pascual, han aconseguit arribar al descans amb un 15-11 al marcador. La gran defensa de l’equip alemany i les aturades de Weinhold no han permès als blaugranes acostar-se més al marcador.

A la represa de la segona part, el Kiel ha aconseguit fer un parcial de 5-2 i s’ha col·locat 20-13 al marcador. A partir d’aquest moment, el Barça Lassa, que ha defensat amb una línia de 5-1, ha reaccionat i quan quedaven 15 minuts per al final del partit s’han acostat al marcador (23-20). Però, l’equip dirigit per Alfred Gislason ha reaccionat i ha aconseguit mantenir l’avantatge i endur-se el partit per 28-24. Les pèrdues de pilota, originades pel nou estil de joc en atac, han estat un dels impediments perquè el Barça Lassa s’emportés el partit.

Estrena dels nous fitxatges

Mortensen, Petrus, Gilberto Duarte, Ludovic Fabregas i Möller han tingut minuts i s’han pogut estrenar amb la samarreta blaugrana en el primer partit de pretemporada. A més dels nous fitxatges, tots els altres jugadors convocats han participat en el partit.