Gilberto Duarte: “Estic al millor equip del món”

Gilberto Duarte: “Estic al millor equip del món”

El lateral esquerre portuguès ha estat presentat com a nou jugador blaugrana, i s’ha mostrat motivat per vestir la samarreta culer: “És un dia molt feliç a la meva vida, ara toca treballar”

Gilberto Duarte, que portarà el dorsal 28 a l’esquena, ha estat presentat aquest dimarts al Palau Blaugrana com a nou jugador del Barça Lassa d’handbol. A la roda de premsa ha estat acompanyat pel mànager esportiu de la secció d’handbol, David Barrufet, el director d’esports professionals, Albert Soler, i el directiu responsable de la secció, Joan Bladé.

El lateral esquerre portuguès arriba a la disciplina blaugrana després d’haver militat durant dues temporades al Wisla Plock de Polònia, on va aconseguir anotar 97 gols en dues temporades a l’EHF Champions League. Barrufet ha definit la nova incorporació com “un jugador molt fort en defensa i amb molt de gol al contraatac; necessitem molt de Gilberto perquè la temporada vinent volem córrer molt“.

Duarte va debutar amb 17 anys al Porto, i ara busca aconseguir el títol més apreciat a nivell de clubs, l'EHF Champions League: “Aquest equip juga per guanyar-ho tot, és la identitat del Barça. Vull guanyar la Lliga, la Copa i la Champions”.

“Quan em va trucar el Barça no ho vaig dubtar”

El nou jugador blaugrana, que s’incorpora una temporada per suplir la cessió de Waell Jallouz, s’ha mostrat molt feliç i motivat d’arribar al Barça: “Estic molt content de representar aquest escut, vinc a donar-ho tot des del principi”. El lateral esquerre, que fa 197 cm d’alçada, és molt corpulent i li permet ser un mur en defensa. El seu físic, però, no és un impediment per sortir amb rapidesa al contraatac perquè és una de les seves virtuts.

La seva polivalència defensiva també permet a Gilberto defensar en una línia de 6-0 o 5-1. “En els darrers anys he millorat molt en defensa i puc aportar bons resultats en les diferents posicions de la tanca defensiva”, ha explicat.

Gilberto Duarte, que va coincidir amb Alexis Borges, exjugador del Barça i companys en la seva etapa al Porto i a la selecció portuguesa, ha comentat que “sempre havien parlat de jugar al Barça i que per a Alexis havia estat una molt bona experiència”. El defensa portuguès ha conclòs la seva presentació dient que espera donar el màxim per ajudar l’equip a assolir els objectius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut