Il·lusions renovades per afrontar la Intercontinental

Il·lusions renovades per afrontar la Intercontinental

L’equip ja té les maletes a punt per viatjar cap a Tailàndia per disputar un torneig que tots reconeixen que “il·lusiona perquè és un títol que el Barça encara no té a les seves vitrines”

El Barça Lassa viatja aquest divendres cap a Tailàndia per disputar la Copa Intercontinental a partir del dilluns dia 27 d’agost i fins diumenge 2 de setembre. L’equip ha fet l’últim entrenament a Barcelona i el míster Andreu Plaza i els jugadors brasilers Esquerdinha i Arthur han atès els mitjans en la prèvia d’una competició “que serà competida i molt bonica”, segons els protagonistes.

Els equips brasilers, favorits

El míster Andreu Plaza cedeix l’etiqueta de favorits al Magnus i al Carlos Barbosa. “Volem ampliar el palmarès del Club i sempre tenim la obligació de guanyar perquè som el Barça, però no podem oblidar que estem en pretemporada i els equips brasilers arriben més rodats”, explica el tècnic blaugrana.

Esquerdinha també avisa que “els equips brasilers es prenen molt seriosament aquesta competició”. “Per a ells és un autèntic Mundial i ens ho posaran molt difícil”, remarca el pivot brasiler. Esquerdinha també reconeix que “seria molt bonic guanyar la Intercontinental”, tot i que no oblida que el Barça es troba en plena pretemporada i “el més important és aprofitar la competició per seguir creixent com a equip”.

Per últim, Arthur ha arribat aquest estiu procedent del Magnus i s’enfrontarà als seus excompanys. “Ens hem enviat missatges, però a la pista cadascú defensarà els seus colors i jo només penso en guanyar amb el Barça”, reconeix l’ala brasiler. Sobre Falcao, Arthur diu que “és el millor jugador del món i ha sigut un gran company, però ara només el veig com un rival”. Per últim, el nou fitxatge està molt satisfet amb la seva adaptació al Club. “Estic impressionat per l’acollida que he tingut per part de tothom i em sento molt feliç al Barça”, diu Arthur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut