Un filial renovat torna als entrenaments

Un filial renovat torna als entrenaments

Fins a sis jugadors han causat baixa per fer el salt al futbol sala professional i el tècnic Xavi Closas assumeix el repte de reinventar l’equip amb el talent de la Masia com a base i la formació com a principal objectiu

El Barça B de Xavi Closas ha tornat aquest dilluns als entrenaments per començar a preparar la temporada 2018/19. El tècnic comença la que serà la seva tercera temporada consecutiva dirigint al filial fins ara amb uns resultats òptims, tant a nivell esportiu com en l’aspecte de la formació. I prova d’això  últim són els sis futbolistes que la temporada passada militaven al Barça B i que han fet el salt al futbol sala professional: Albert Cardona, Oriol Santos i Miquel Feixas (Industrias Santa Coloma); Xavi Cols i Jaime Peiró (Peñíscola RehabMedic); i Luis Garcia (Antequera). Sis jugadors format a La Masia que marxen per acabar de madurar fora del Club, seguint les passes del que van fer en el seu dia Joselito, Roger, Adri Ortego i Dídac, ara al primer equip.

Dos fitxatges i sis juvenils que pugen

Per suplir les sis baixes, Xavi Closas i el director formatiu Jordi Torras aposten principalment dels jugadors que pugen juvenil i només han fet dos fitxatges. Els sis juvenils que passen a categoria sènior són Roberto Gregorio, Juanfran, Juanjo i Àlex Lluch (porter), ja habituals del filial la temporada passada, i també Pau Recasens i Hugo Alonso. I els dos únics fitxatges són els jugadors Jesús Sancho (Industrias Santa Coloma B) i l’argentí Santi Rufino (Pinocho Futsal). Rufino, de només 18 anys i encara en edat juvenil, ha fet la primera part de la pretemporada amb el primer equip demostrant un excel·lent nivell tant en els entrenaments com en els dos amistosos contra el Rekord polonès. També segueixen a la plantilla jugadors de qualitat contrastada com és el cas de Santi Sahuquillo, Dani Fernández, Khalid i Nil Closas. I el juvenil Bernat Povill s'integrarà a la dinàmica de treball del filial.

El calendari que ve

El Barça B debutarà a la lliga el 15 de setembre a Manzanares (Ciudad Real). Fins aleshores, l’equip té un calendari carregat de partits amistosos. El primer,  el 25 agost contra el primer equip de l’Industrias Santa Coloma a la Ciutat Esportiva.  Del 28 d’agost a l’1 de setembre, el filial disputarà el torneig Futsal Masters a Polònia on s’enfrontarà al Jelcz Laskowice i al Nysa. I per acabar, viatge a Luxemburg per disputar el torneig Samba 7 Futsal contra el Niederkorn, el dia 8 de setembre, i contra el Racing Futsal, el dia 9 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut