Bon inici de l’Infantil B al Japó

L’equip de David Sánchez supera el Vissel Kobe (1-0) i el Gamba Osaka (3-1) en la primera jornada de la World Challenge Cup 2018

L’Infantil B ha tancat primera jornada de la World Challenge Cup 2018 amb dues victòries. Els nois de David Sánchez s’han imposat per 1-0 al Vissel Kobe en el debut del torneig, i després han superat per 3-1 el Gamba Osaka. La forta calor, 32 graus, amb un 56% d’humitat, ha fet que avui fos molt difícil jugar a futbol per la forta sensació de xafogor. El Barça tancarà demà la fase prèvia jugant contra el World Challenge Select en un partit en què els blaugranes tornaran a tenir, com avui, el suport incondicional dels jugadors de les diferents Barça Academy del Japó.

Al Barça li ha costat molt superar el primer partit davant dels petits jugadors del nou club d’Andrés Iniesta. Els rivals japonesos tenen una bona preparació física i pressionen molt durant tot el partit, així que l’Infantil B només ha pogut obrir la llauna del Vissel Kobe en una bona jugada col·lectiva que ha culminat Marc Guiu. L’equip s’ha mostrat més sòlid en un segon partit contra el Gamba Osaka en què ha demostrat que a poc a poc es van assimilant els conceptes del futbol 11. Pol Montesinos ha obert el marcador al minut 2, i Tomàs Marqués ha fet el 2-0 abans del descans. Ja a la segona part ha arribat el gol de Marc Guiu, abans que els japonesos retallessin diferències.