Descobreix els avantatge del Pack EHF Total!

Descobreix els avantatge del Pack EHF Total!

Aquesta temporada, gaudeix de la fase de grups de la Lliga de Campions amb un 42% de descompte i assegura’t els millors seients del Palau Blaugrana per gaudir de l’espectacle de l’handbol al millor preu

El FC Barcelona llança aquesta temporada el Pack EHF Total, una promoció que permetrà als aficionats de l’handbol gaudir de la millor competició del món amb grans avantatges. El Pack permetrà als amants de l’handbol i del Barça gaudir de la EHF VELUX Champions League des de les millors localitats i un preu sense precedents.

Per només 69 euros, amb un 42% de descompte respecte del preu original, es podran presenciar els set partits de la fase regular, que es disputarà entre els mesos de setembre i març. Durant aquests mesos passaran pel Palau rivals tan potents com el Montpeller, actual campió d’Europa, el Vardar o el Veszprém, entre d’altres.

Aquells aficionats que adquireixin el Pack EHF Total, a més, tindran assegurats els millors seients del Palau Blaugrana, que queden bloquejats exclusivament per a aquesta promoció. A més, l’aficionat tindrà garantides les localitats juntes en cas d’adquirir diversos Packs en un mateix procés de compra.

No ho dubtis i viu la Lliga de Campions des del millor seient del Palau Blaugrana i al millor preu. El Barça Lassa d’handbol promet lluita, entrega i espectacle! Recorda: Això és el Palau! Això és handbol!

Consulta aquí tots els detalls del PACK EHF TOTAL.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut