Venda d’entrades per al partit al camp del Valladolid

Venda d’entrades per al partit al camp del Valladolid

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit a l’estadi José Zorrilla des del dijous 16 d'agost a les 10 hores fins al dimarts 21 d'agost a les 17.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Valladolid i el FC Barcelona, el dissabte 25 d’agost a l’estadi José Zorrilla de la ciutat castellana (22.15 h), començarà el dijous 16 d'agost a les 10.00 hores i finalitzarà el dimarts dia 21 a les 17.00 h, o quan s’exhaureixin les 680 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 100 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Queden exclosos de l’adquisició d’entrades els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Valladolid, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut