La convocatòria per a la primera jornada de Lliga

La convocatòria per a la primera jornada de Lliga

El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha donat a conèixer la llista de 18 convocats per al debut a la competició domèstica davant l’Alabès

Tot a punt per a l’inici de Lliga. El FC Barcelona rep aquest dissabte a l’Alabès (22.15 hores) al Camp Nou en el matx que donarà el tret inicial al campionat domèstic a l’estadi blaugrana. Els homes d’Ernesto Valverde arriben a aquest partit inaugural en un gran moment, després d’aconseguir el primer títol de la temporada amb la Supercopa a Tànger i també després de vèncer a Boca Juniors al Trofeu Joan Gamper.

Així doncs, el tècnic barcelonista ha donat a conèixer la primera llista de convocats per la Lliga, formada per 18 jugadors: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Vidal i Umtiti. Han quedat fora de la convocatòria Aleñá i Denis Suárez per baixa mèdica i Paco Alcácer, Munir, Vermaelen i Samper per decisió tècnica.

Darrera sessió abans de l’inici de Lliga

Abans de conèixer la llista de convocats, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp número 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la que ha estat la darrera sessió d’entrenament abans del debut lliguer. Una sessió preparatòria on també hi ha participat Ezkieta del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut