Derrota per començar a caminar (4-0)

El Barça d’hoquei herba va caure davant l’Egara en un partit on els blaugranes van tenir bons moments de joc, però dues errades defensives van desequilibrar el matx

El conjunt dirigit per Oriol Torras no va poder superar l’Egara en el partit amistós de pretemporada disputat ahir al vespre a Terrassa. Els blaugranes, que van acabar perdent per 4 a 0, van deixar bons detalls en un equip que tot just ha començat a treballar aquesta setmana.

Començar a sumar minuts

Abans de l’inici del partit el tècnic blaugrana va recordar que l’objectiu del matx era començar a sumar minuts. Cal recordar que encara no s’han incorporat tots els jugadors de la plantilla i que la majoria dels jugadors només havien dut a terme dues sessions d’entrenament. Així i tot, en els dos primers períodes els blaugranes van poder disputar el matx de tu a tu amb els terrassencs. Al final de les dues primeres parts, el partit seguia amb el 0 a 0 en el marcador.

Fidels a l’estil Barça

A la represa les direccions de Torras anaven dirigides cap a un sol camí: seguir fidels a l’estil de joc del Barça. El tècnic volia que els seus jugadors sortissin amb la pilota controlada generant superioritats per poder anar avançant línies. Però quan millor estava jugant el Barça, dues errades en la sortida de pilota van permetre als locals situar el 2-0 en el marcador (el primer gol a la sortida d’un penal córner i el segon amb un bon contracop). En l’últim quart el Barça va intentar-ho i amb bones accions des de les bandes van poder acostar-se a la porteria rival. Un cop més però, amb un penal córner i un nou contracop, l’Egara va acabar deixant el 4-0 definitiu.

El proper repte dels blaugranes serà dimarts, al camp de l’Atlètic Terrassa en un nou partit amistós (hora pendent de confirmar). Aquest serà l’últim matx abans del primer partit oficial de la temporada. Dijous, els de Torras jugaran al Pau Negre davant el Junior els quarts de la Lliga Catalana.