Piqué: “Mai hauria imaginat guanyar tot el que he guanyat”

Piqué: “Mai hauria imaginat guanyar tot el que he guanyat”

Aquest 13 d’agost es compleixen 10 anys del debut del central amb el primer equip blaugrana. En el següent vídeo, el ‘3’ culer recorda el seu primer partit i fa balanç d’aquesta dècada. No t’ho perdis!

Una dècada d’ensomni. Aquest 13 d’agost es compleixen 10 anys des que Gerard Piqué va debutar amb el primer equip del FC Barcelona. Va ser en un duel de la prèvia de la Lliga de Campions, on els culers van superar al Wisla de Cracòvia per 4-0. El central rememora aquell matx: “Va ser especial, jugàvem al Camp Nou el primer partit oficial de la temporada. Vaig començar jugant una estona i vam deixar l’eliminatòria sentenciada. Va anar molt bé, vaig sortir molt content de l’estadi”.

A més, Piqué ha fet balanç d’aquesta dècada com a blaugrana: “El balanç és molt i molt bo, no m’hagués esperat mai guanyar el que guanyat, jugar tot el que he jugat i tenir la importància que he tingut durant tots aquests anys. Em sento un privilegiat, he gaudit moltíssim i continuo gaudint molt aquí”. “Sé que hi haurà un dia que hauré de marxar, però fins que arribi aquell dia, vull gaudir com el que més”, ha afegit.

"Em sento un privilegiat, he gaudit moltíssim i continuo gaudint molt aquí"

Pel que fa a els millors records, Piqué destaca les Champions: “La de Berlin em va fer molta il·lusió, veníem d’uns primers mesos complicats, i vam guanyar-ho tot, va ser el segon triplet que significa que aquesta fornada de jugadors va fer coses que ningun s’hagués esperat mai”. Quant els companys, explica: “Puyol és el company que més m’ha marcat, des del primer moment em va rebre com a un germà, jugàvem a la mateixa posició tant al Barça com la selecció i ens enteníem molt bé. Tot i ser molt diferents de forma de ser, vam connectar molt bé des del primer moment”.

Finalment, Piqué ha conclòs: “Jugar al Barça és molt sacrificat i de defensa encara més. Sabem que la competència sempre és molt gran, aquí estan els millors del món i has de lluitar per una posició”. “Ja són 10 anys, i ara cada any que vingui serà un any més per gaudir”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut