Leo Messi: “És un orgull molt gran ser el capità”

Leo Messi: “És un orgull molt gran ser el capità”

El geni argentí que s’estrena com a primer capità ha assegurat que “s’ha fet una plantilla per il·lusionar-nos aquesta temporada” i promet que després d’un any molt bo amb la consecució del doblet l’equip farà tot el possible per guanyar la Champions

La plantilla del FC Barcelona 2018/19 s’ha presentat aquest dimecres davant l’afició al Camp Nou just abans de la disputa del Trofeu Joan Gamper. Sota la banda sonora del Sweet Child O’Mine de Guns N’Roses han anat sortint els jugadors des del túnel de vestidors fins al cercle central, on han estat aclamats per l’afició blaugrana.

Una afició que ha aclamat per complet Leo Messi que s’ha estrenat com a primer capità de l’equip. El crac argentí ha assegurat que “és un orgull molt gran ser el capità”. I ha reconegut saber el pes que té: “Sé el que comporta portar el braçalet, però tinc la sort de tenir grans exemples com Puyol, Xavi, i el gran Andrés, al que trobarem a faltar molt aquest any”.

"Prometem que aquest any farem tot el possible perquè la Champions torni a estar, aquesta temporada, al Camp Nou”

“Tenim una plantilla per il·lusionar-nos i els que han vingut ens ajudaran a ser millors”, ha reconegut un Leo Messi que s’ha mostrat ambiciós amb la nova temporada que és a punt de començar: “L’any passat va ser molt bo, amb el doblet, però tots ens vam quedar amb l’espina de la Champions, per com va anar”. “Prometem que aquest any farem tot el possible perquè aquest trofeu torni a estar, aquesta temporada, al Camp Nou”. Vicsa el Barça i Visca Catalunya!, ha finalitzat.

Abans del discurs del crac argentí també ho ha fet el tècnic Ernesto Valverde, qui ha dit a l’afició que compti amb l’esforç, dedicació i talent d’aquests jugadors abans de recordar que “junts som més forts”: “Hem aconseguit el primer títol de la temporada amb la Supercopa d’Espanya i amb la vostra ajuda esperem que no sigui l’últim”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut