CD Alcoyano – Barça B: Plat fort per començar la Lliga

CD Alcoyano – Barça B: Plat fort per començar la Lliga

19.30 hores (Barça TV / Esport 3): L’equip de Garcia Pimienta buscarà començar el campionat amb bon peu a un dels camps més difícils de la categoria

Ja ha arribat l’hora. Després d’una pretemporada atípica, on els partits i la càrrega es va centrar en la part final al no poder comptar amb tota la plantilla, el nou Barça B de Garcia Pimienta arrenca el curs a El Collao contra l’Alcoià. Un dels estadis històricament més difícil de jugar com a visitant i amb la il·lusió intacta de la seva afició per afrontar una gran temporada.

Convocatòria amb Jokin Ezkieta

El filial blaugrana va viatjar aquest dissabte en bus cap a Alcoi amb les baixes de Mate, Guillem, Wague i Oriol Busquets per lesió, Santi Bueno per decisió tècnica, a més de Moha, que amb permís del Club està resolent el seu futur. Iñaki Peña, va viatjar encara sense l’alta mèdica, i Jokin Ezkieta es va desplaçar aquest mateix diumenge de Valladolid a Alcoi, després d’anar convocat amb el primer equip en la victòria al Nuevo Zorrila per 0 a 1. La resta de jugadors convocats són els següents: Iñaki Peña, Carevic, Cucurella, Morer, Chumi, J. Cuenca, Mingueza, Miranda, Sarsanedas, Monchu, McGuane, Collado, Riqui Puig, C. Pérez, Abel Ruiz, Ballou, Mujica, Kike Saverio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut