Vidal: “Estic feliç de compartir vestidor amb grans jugadors”

Vidal: “Estic feliç de compartir vestidor amb grans jugadors”

El jugador xilè, en la seva primera vegada al vestuari culer, reflexiona sobre diferents aspectes de la seva vida. Recopilem les frases més destacades de l’entrevista!

Amb motiu de la seva arribada al Club, Barça TV emet 'Benvingut, Arturo', una entrevista amb el migcampista xilè al vestidor del Camp Nou en què el futbolista reflexiona sobre els seus inicis al món del futbol, la seva família i què significa per a ell haver arribat a ser futbolista del Barça. Aquestes són algunes de les frases més destacades de l’entrevista:

Sobre el Barça

“Al Camp Nou mai no hi he pogut jugar, quan vaig trepitjar la gespa per primer cop va ser increïble. Espero marcar per poder sentir l’estima de la gent.”

“Vull que comencin els partits per poder canviar-me en aquest vestidor.”

Arturo Vidal, el futbolista

“Soc un jugador de barri, és bonic que la gent ho pensi, vinc de fer molts esforços i vull mostrar a tothom d’on vinc”.

“Tot m’ho he guanyat a pols dintre del camp, em sento orgullós perquè he pogut contra tot, ho podeu veure reflectit al camp: ho deixo tot a la gespa perquè res no ha estat fàcil per a mi”.

Els inicis complicats

“Quan era petit vivia en un barri perillós. Una infància força dura, la meva mare ens cuidava als cinc germans tota sola, ella es va sacrificar molt i gràcies a ella ara puc donar-li una vida millor.”

“Quan era petit no vaig poder fitxar pel Colo Colo fins als 12 anys, el primer cop que ho vaig intentar no teníem prou diners per als trajectes i l’equipació; els diners ens calien a casa.”

Jugar al costat de Messi

“És el millor de la història, pel que és i pel que fa! Estic molt feliç de compartir vestuari amb ell i amb tots els grans jugadors que té l’equip.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut