El Barça Lassa ja s’entrena a Bangkok

El Barça Lassa ja s’entrena a Bangkok

Després d’un viatge de 18 hores fins a Tailàndia l’equip ja ha començat a preparar el debut del proper dilluns a la Intercontinental contra l’Elite Futsal de Utah

Ha començat el compte enrere per a l’inici de la Copa Intercontinental. El Barça Lassa ha arribat aquest dissabte a les 6 del matí a Bangkok després d’un llarg viatge de 18 hores amb escala a Qatar. Després d’un matí lliure per descansar i recuperar-se del viatge, l’equip ja s’ha entrenat aquest dissabte a la tarda amb la mirada posada en el debut de dilluns contra l’Elite Futsal nord-americà.

Quatre supervivents del 2016

A la plantilla blaugrana queden 4 supervivents de l’última Intercontinental, la del 2016, quan el Barça Lassa va caure contra el Magnus a les semifinals per penals. Són Lozano, Dyego, Ferrao i Aicardo. Igual que va passar fa dos anys, Aicardo avisa que “el nivell de la competició és molt alt i segur que tots els equips ens ho posaran molt difícil perquè per a ells suposa una motivació extra jugar contra el Barça”, diu el tanca blaugrana. Per a Aicardo, “els principals rivals seran els equips brasilers perquè arriben més rodats però nosaltres afrontem la Intercontinental amb molta il·lusió i tenim sempre l’obligació de guanyar”, explica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut