El Barça de rugbi guanya i convenç (12-64)

El Barça de rugbi guanya i convenç (12-64)

El conjunt de Sergi Guerrero supera amb solvència al BUC, equip de DH B, en un partit en el qual els blaugranes han dominat en tot moment

El Barça de rugbi ha sumat la primera victòria de la pretemporada. Els blaugranes han superat per un contundent 12 a 64 al Barcelona Universitari Club, en un enfrontament en el qual els de Sergi Guerrero han demostrat que, tot i ser els primers minuts de la temporada, poden jugar a un rugbi molt interessant.

Domini blaugrana

El partit ha estat controlat en tot moment pels jugadors dirigits per Sergi Guerrero. El matx, que s’ha disputat a la Foixarda, s’ha dividit en 4 parts de 35 minuts. Al final del primer període, els blaugranes ja tenien un avantatge còmode (7-26). Amb el pas dels minuts el Barça ha anat eixamplant la diferència, i només algun error puntual ha permès al BUC crear perill. Al final el Barça ha acabat emportant-se la victòria per 12 a 64, sumant la primera victòria de la pretemporada davant un equip de la segona divisió espanyola (DH B).

La Supercopa propera parada

El pròxim partit abans de l’inici de la lliga serà el “Superderbi”, que es jugarà el pròxim 8 de setembre a Olot. La final de la Supercopa Catalana, un nou títol, que servirà per veure com arriba l’equip de Sergi Guerrero a l’inici de la lliga, el cap de setmana del 16 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut