Nil Escudé i Arnau De Bruijn se sumen al Barça d’hoquei herba

Nil Escudé i Arnau De Bruijn se sumen al Barça d’hoquei herba

Escudé arriba del Junior, mentre que De Bruijn arriba cedit de l’Atlètic Terrassa per una temporada

El Barça d’Oriol Torras suma dues cares noves per aquesta propera temporada. Dos jugadors que arriben de clubs catalans per sumar-se a l’equip blaugrana amb l’objectiu d’intentar repetir els resultats de la temporada passada. Es tracta de Nil Escudé i Arnau De Bruijn que han estat presentats aquest matí a les oficines del club.

Més qualitat al davant

Tots dos jugadors arriben per reforçar la davantera blaugrana. Nil Escudé, de 25 anys, arriba del Júnior on hi va jugar la temporada passada. D’altra banda, Arnau De Bruijn, un jove davanter de només 20 anys, arriba cedit per una temporada de l’Atlètic Terrasa. Tots dos van disputar ahir els seus primers minuts com a blaugrana en el partit amistós que es va disputar al camp de l’Egara. 

Optimisme de cara a la temporada

En l’acte de presentació, Escudé ha assegurat que “venir al Barça em fa il·lusió, és un equip que ha crescut”. A més, Escudé ha destacat el paper fonamental del tècnic Oriol Torras per la seva incorporació, que el va acabar convencent. Per la seva banda, De Bruijn ha assegurat que “venir aquí és una oportunitat per seguir millorant la meva carrera esportiva”.

En relació als objectius de la temporada, tots dos s’han mostrat molt optimistes. Mentre que Escudé es conforma amb “igualar o millorar els resultats de la passada campanya, fent un bon paper a la Copa”, De Bruijn ha apuntat més alt i ha assegurat que “a nivell personal crec que un bon resultat seria estar a la final four de la lliga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut