Nou gest de valors de l’Infantil B al Japó

Nou gest de valors de l’Infantil B al Japó

L’equip de David Sánchez ha consolat els jugadors del FC Persimmon després de superar-los en una dramàtica tanda de penals que ha finalitzat 11-10 i en què s’han llançat 28 penals

Molt poques vegades una tanda de penals és tan dramàtica com la que s’ha viscut avui a Osaka als quarts de final de la Junior Soccer World Challenge 2018. El Barça i el FC Persimmon havien empatat 2-2 al final dels 50 minuts reglamentaris, quan s’ha arribat a la loteria dels penals. I allà, on porter i xutador es repten cara a cara, s’han viscut moments agònics. El Barça s’ha imposat 11-10 gràcies a l’encert d’Adrian Gill, en el llançament número 28, quan l’equip blaugrana ja havia desaprofitat tres oportunitats per sentenciar la classificació per a les semifinals.

I el que ha vingut després, una autèntica pluja d’emocions, ha recordat el que es va viure l’any 2016 quan la generació del 2004, dirigida aleshores per Sergi Milà, va consolar els joves jugadors de l'Omiya Ardija quan els van guanyar la final d’aquest mateix torneig per 1-0. Un gest aquell que els va atorgar el premi Laureus al Millor Moment Esportiu de l’Any.

Avui, el que s’ha viscut a la gespa ha estat la repetició d’aquelles escenes dos anys després. Els joves jugadors del FC Persimmon, una escola de futbol formatiu de la ciutat de Kawasaki, s’han desplomat a terra i han començat a plorar tan bon punt han vist que se’ls escapaven les semifinals. La reacció dels jugadors blaugranes ha estat immediata. S’han acostat fins als rivals i han començat a abraçar un per un els jugadors donant-los consol. Un gest que ha estat agraït pel cos tècnic de l’equip del FC Persimmon i pels espectadors, que han aplaudit els jugadors de l’Infantil B quan s’han retirat cap als vestidors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut