Adolfo es reincorpora a la pretemporada

Adolfo es reincorpora a la pretemporada

L’ala pivot colomenc torna de la concentració amb la selecció espanyola i podria debutar dissabte en l’amistós contra l’Aspil Vidal Ribera Navarra

Andreu Plaza recupera un efectiu important de cara a la preparació de la temporada. És Adolfo, un dels nous fitxatges, que fins ara només havia pogut participar de l’'stage' d’Encamp entre el 5 i l’11 d’agost amb la resta de la plantilla. Posteriorment Adolfo es va incorporar a la concentració de la selecció espanyola i ha participat en els amistosos contra el Vietnam, l’Uzbekistan i el doble enfrontament contra Portugal de preparació per al Mundial de Colòmbia.

Finalment, Adolfo ha caigut de la llista definitiva de Venancio López per al Mundial i per aquest motiu es pot reincorporar a la pretemporada blaugrana. “Em feia il·lusió anar al Mundial, però era molt complicat perquè hi ha molt nivell a la selecció i només puc seguir treballant dur per intentar que el seleccionador compti amb mi en el futur”, comenta Adolfo. “Ara toca centrar-se en el Barça i afrontar el repte de fer-me un lloc a l’equip i assolir l’objectiu de la secció de tornar a guanyar títols”, diu Adolfo. “És cert que m’he perdut tres setmanes de pretemporada amb el Barça, però encara falta molt per començar la competició oficial i hi ha marge per completar una bona integració al grup, agafar les dinàmiques de treball i començar la temporada al cent per cent”, explica convençut Adolfo.

Si no hi ha cap contratemps, el colomenc podria debutar dissabte amb la samarreta del FC Barcelona Lassa en l’amistós contra l’Aspil Vidal Ribera Navarra que es disputarà dissabte a porta tancada al Palau Blaugrana. Després d’aquest, els blaugrana encara hauran d’afrontar un altre amistós contra el Llevant DM UD, el dia 25, i després ja comença la competició oficial amb la disputa de la Copa Catalunya a partir del 6 d’octubre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut