Adéu, Encamp; hola, Pamplona

Adéu, Encamp; hola, Pamplona

El Barça Lassa ja viatja en direcció a Pamplona per jugar dissabte la Supercopa Asobal

El Barça d’handbol ja ha finalitzat la seva estada al Comú d’Encamp i ara l’objectiu està fixat en la disputa de la Supercopa Asobal a Pamplona. Xavi Pascual i els seus homes van realitzar dijous al matí el darrer entrenament a Andorra, i després de dinar van prendre rumb a Pamplona.

Programa dens

Els blaugranes arriben a Pamplona dijous per sopar. Un cop establerts a la capital de Navarra, i amb temps per descansar de la dura setmana d’entrenaments a Encamp, els blaugranes es preparen per polir els darrers detalls de la final de la Supercopa de dissabte, a les 20.30 h davant l’Helvetia Anaitasuna.

Divendres será un dia carregat d’activitats. Al matí els blaugranes realitzaran a Pamplona el darrer entrenament abans de la Supercopa Asobal.

A la tarda serà el torn de la roda de premsa oficial, en la qual Xavi Pascual valorarà, davant els mitjans informatius, l’estat de l’equip davant la primera final de la temporada.

A la nit serà el moment d’assistir a la tradicional Gala Asobal, en què s’entreguen els premis als millors jugadors de la temporada 15/16. Raúl Entrerríos, millor central, Wael Jallouz, millor lateral esquerre, i Viran Morros, millor defensa, són els premiats blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut