El Barça Lassa ja és a Atenes per disputar el torneig d’homenatge a Diamantidis

El Barça Lassa ja és a Atenes per disputar el torneig d’homenatge a Diamantidis

L’equip blaugrana ha arribat aquest migdia a la capital grega, on disputarà dos partits contra el CSKA i el Maccabi

El Barça Lassa ha viatjat a Atenes aquest dimecres per disputar el torneig d’homenatge a Dimitris Diamantidis, símbol del Panathinaikos, que ha decidit retirar-se aquest estiu. L’equip ha sortit a les 11.15 de l’Aeroport del Prat i ha arribat a les 14.15h. El Barça, que jugarà el primer partit el divendres contra el CSKA (17.30h, Esport 3), s’entrenarà aquest dimecres a la nit (21h) a la pista annexa de l’OAKA per seguir amb la seva preparació.

Dijous, roda de premsa i sopar

Pel que fa al dijous, serà el dia en què hi haurà la roda de premsa oficial del torneig amb la presència de Bartzokas i Tomic (11h), així com el segon entrenament blaugrana a Atenes a partir de les 12h. Pel que fa a la nit, a les 19.30h, hi haurà el sopar de gala del torneig en què hi participaran els blaugranes Koponen, Vezenkov i Josep Maria Berrocal, que va ser segon entrenador del Panathinaikos.

El torneig, anomenat ‘Diamonds are forever’, compta amb el Maccabi de Tel Aviv, el CSKA de Moscou, el Barça Lassa i el mateix Panathinaikos. Es disputaran un total de quatre partits i l’homenatge central a Diamantidis es durà a terme el dissabte a la nit, després del Barça Lassa - Maccabi (17.30h) i abans del Panathinaikos - CSKA que tancarà el torneig (21h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut