El trident repeteix per 16a vegada

El trident repeteix per 16a vegada

Messi, Suárez i Neymar marquen contra el Leganés a Butarque i repeteixen el que ja van fer fa quatre dies contra el Celtic, a la Champions

Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr. No només són tres dels millors jugadors del món, sinó que, en el seu conjunt, formen el trident més temible del món. Letal, efectiu i de somni, partit rere partit els tres davanters blaugrana demostren la seva bona connexió futbolística. La seva darrera víctima, el Leganés, un equip valent, però que no ha pogut frenar-los.

El 5-1 així ho demostra. Dos gols de Messi, i les dianes de Suárez i de Neymar, a banda del golàs final de Rafinha, han donat els tres punts al Barça, en un partit que ha significat el setzè en què tots tres aconsegueixen marcar.

El primer va ser contra el PSG, a la Champions, el desembre del 2014. L’últim, en aquest Leganés-Barça. Enmig, tots tres han repetit contra l’Atlètic de Madrid, l’Athletic Club (2), el Llevant, el Getafe, el Còrdova, la Reial Societat, el Celta, el Deportivo, l’Sporting i l’Espanyol, a la Lliga; l’Elx, a la Copa; i l’Arsenal i el Celtic, a la Champions.

Quarta vegada que ho fan de manera consecutiva

Així doncs, i després que Leo Messi, Suárez i Neymar marquessin en la golejada contra el Celtic a la Champions (7-0), el trident torna a repetir quatre dies després, aquest cop a Butarque. No és, però, la primera vegada que ho fan. El gener del 2015, el trident va marcar al complet i de manera consecutiva contra l’Elx (Copa) i l’Atlètic de Madrid (Lliga). Aquella mateixa temporada, la 2014/15, van tornar a repetir celebracions de forma consecutiva contra el Getafe i el Còrdova, en el tram final de la Lliga, mentre que el curs passat ho van fer contra el Dépor i l’Sporting, a l’abril del 2016.

Una víctima més per a Messi

Fins a aquesta jornada de Lliga, Messi només no havia marcat a Primera contra el Leganés –contra qui no havia jugat mai– i contra el Las Palmas. Així doncs, l’argentí ratlla un rival més en la seva llista i ja són 34 els equips que han rebut un gol del ‘10’ a la competició domèstica. Si marca contra el Las Palmas, l’únic que li queda, igualarà al capdavant de la llista Raúl González, amb 35.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut