La venda de 'packs' d’entrades per al Camp Nou s’obre a tots els aficionats

La venda de 'packs' d’entrades per al Camp Nou s’obre a tots els aficionats

Els 'packs' que agrupen tres o set partits a un preu més econòmic ja estan a la venda tant per als socis com per a tots els aficionats que vulguin assistir als diferents partits del Camp Nou

Després de cinc dies de venda exclusiva per als socis, aquest dimecres 7 de setembre s’ha obert també al públic en general la venda dels primers 'packs' d’entrades que el FC Barcelona ha preparat per als partits del Camp Nou d’aquesta temporada.

A partit d’avui, tant els socis, que disposen d’un descompte especial, com la resta d’aficionats i públic en general,  poden adquirir a un preu més econòmic per partit un dels dos tipus de 'packs' que ofereix el Club amb la modalitat de tres o set enfrontaments del FC Barcelona al Camp Nou: Pack 3 i Miniabonament (set partits).

El comprador pot escollir entre tots els partits de Lliga, des de la visita de l’Alabès el proper 10 de setembre, fins a la del Celta el mes de març del 2017 (excepte At. Madrid i Real Madrid), a més de dos partits de la lligueta de la Champions League (no inclou el Manchester City) i els corresponents als setzens o vuitens de final de la Copa del Rei.

Taula de preus

Zones

 Pack 3 

 Miniabonament 7

 Públic

 Socis

 Públic

 Socis

 Trib. 2 central superior

      279 €

      221 €

      535 €

      438 €

 Lat. 2 àrees inferiors

      213 €

      169 €

      408 €

      334 €

 Gol 2 inferior

      157 €

      124 €

      300 €

      246 €

 Gol 3 inferior

      135 €

      107 €

      258 €

      203 €

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut