Convocatòria de l’Assemblea de Compromissaris

Convocatòria de l’Assemblea de Compromissaris

La Junta Directiva ha decidit convocar l’Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris del Club per al dissabte, dia 29 d’octubre, a partir de les 10.30 hores, en primera convocatòria, i a les 11, en segona, al Palau Blaugrana

La Junta Directiva ha decidit convocar l’Assemblea General Ordinària de Socis Compromissaris del Club per al dissabte, dia 29 d’octubre, a partir de les 10.30 hores, en primera convocatòria, i a les 11, en segona, al Palau Blaugrana, coincidint amb el partit que jugaran aquell dia al Camp Nou el FC Barcelona i el Granada CF, a les 20.45 hores.

L’ordre del dia serà el següent:

  1. Informe del president.
  2. Informe i aprovació de la liquidació de l’exercici econòmic corresponent a la temporada 2015/2016.
  3. Informe i aprovació del pressupost de l’exercici econòmic corresponent a la temporada 2016/2017.
  4. Informe del secretari tècnic.
  5. Ratificar, si s’escau, l’acord de la pròrroga del contracte amb Qatar.
  6. Ratificar, si s’escau, l’acord de l’ampliació del contracte amb Nike.
  7. Ratificar, si s’escau, la gestió de la Junta Directiva.
  8. Propostes de socis d’acord amb el que estableix l’article 20.11 dels Estatuts.
  9. Informe de la Comissió de Control i Transparència.
  10. Informe del síndic dels socis.
  11. Torn obert d’intervencions.

D’acord amb el que estableixen els Estatuts del Club, l’ordre del dia de l’Assemblea es publicarà la setmana vinent en la pàgina web del Club i en anuncis en diversos mitjans de comunicació.

Els socis compromissaris seran convocats a diferents sessions informatives sobre els continguts objecte de l’ordre del dia de l’Assemblea.

Presentació del CEO Òscar Grau

Òscar Grau, director executiu (CEO) del Club ha presentat a la Junta el seu primer diagnòstic sobre el Club i ha fet una primera aproximació sobre el model de governança de l’Entitat, que s’anirà concretant en les pròximes setmanes.

El futur model organitzatiu tindrà com a objectiu afrontar amb plenes garanties l’execució del Pla Estratègic (2015-2021) aprovat per la Junta per a aquest mandat. Les cinc línies d’aquest pla són l’excel·lència esportiva, la gestió i sostenibilitat econòmica, la implicació social, l’Espai Barça, i la marca i posicionament global. La materialització d’aquestes línies es tradueix en vint-i-set projectes estratègics, que s’aniran desenvolupant en el decurs dels propers cinc anys.

La Junta ha tornat a constatar que el Pla, aprovat al mes de novembre de l’any passat, s’està executant en temps i forma, de manera que els primers resultats tangibles ja s’han pogut contrastar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut