Xavi Llorens: “Volem gaudir de la Champions i competir”

Xavi Llorens: “Volem gaudir de la Champions i competir”

El tècnic del Barça Femení i les jugadores Laura Ràfols i Alexia Putellas han transmès la il·lusió de l’equip de cara a l’inici de la competició europea

Després d’un inici de Lliga impecable, el Barça Femení afronta ara el repte de la Lliga de Campions. Aquest dimarts les blaugranes viatjaran a Bielorússia per enfrontar-se dijous al Minsk en el partit de setzens de final de la UEFA Women’s Champions League. Abans, l’equip s’ha entrenat a la Ciutat Esportiva i Xavi Llorens ha atès els mitjans. El tècnic té clar que “és la competició que més il·lusió fa a les jugadores”, i afirma que l’equip vol “gaudir de la Champions i competir”. “A veure si podem arribar al maig”, afegeix.

Tot i la il·lusió i les ganes que té l’equip, Xavi Llorens és prudent amb una competició de tanta importància: “Seguim a anys llum dels equips grans. Depenem molt dels sortejos”. En aquest sentit, ha afegit que per a l’equip blaugrana “arribar als quarts és un èxit”. Precisament, la temporada passada el Barça va arribar a quarts de final, ronda en què va caure per la mínima (1-0) contra el PSG. El tècnic blaugana mira endavant i apel·la al treball: “Tenim un equip competitiu, i treballem per fer un Barça campió d’Europa”.

Sobre el primer rival que es trobarà el Barça Femení a la màxima competició europea, Xavi Llorens reconeix: “Tenim molta informació, però falta agrupar-la i mostrar-la a les jugadores durant aquests tres dies”. El Minsk és un rival desconegut, però el tècnic ha donat dues pinzellades del que es pot trobar a Bielorússia: “És un equip potent i amb jugadores africanes molt ràpides, però potser fallen en l’aspecte tàctic”. En aquest sentit, ha destacat l’avantatge de jugar la tornada a casa: “Si hi ha un accident a Bielorússia, aquí sabrem contra qui juguem”.

Laura Ràfols i Alexia Putellas, amb confiança

Després de Xavi Llorens, també han atès els mitjans la segona capitana de l’equip, Laura Ràfols, i Alexia Putellas, protagonista de l’última victòria a la Lliga amb un hat-trick. Totes dues han coincidit a destacar el bon moment amb què arriba l’equip a l’eliminatòria de Champions contra el Minsk. “Volem repetir o millorar el bon paper que vam fer la temporada passada”, ha dit la portera. A més, creu que “les fitxatges ens han donat un plus” i que tot i el bon estat de forma, “la Champions és un món a part”.

Per la seva banda, Alexia remarca la importància de “deixar la porteria a zero i marcar algun gol” per encarrilar l’eliminatòria. “Estarem preparades per donar-ho tot”, ha conclòs la davantera de Mollet sobre l’adaptació de l’equip a les condicions que es trobin a Bielorússia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut