Rayo Vallecano - FCB Femení: Golejada que val un liderat (0-4)

Un hat-trick d’Alexia Putellas i l’estrena com a golejadora d’Ange Koko situen les noies de Xavi Llorens al capdavant de la Lliga abans del debut a la Champions

Únic equip invicte de la Primera Divisió amb quatre victòries consecutives i sense cap gol en contra. Les noies de Xavi Llorens ja són líders en solitari en imposar-se al Rayo Vallecano (0-4) en un partit marcat pel domini total de les blaugranes. Amb aquests tres punts, el Barça ja és, també, l’equip més realitzador de la categoria amb 18 gols. Alexia Putellas ha marcat les tres primeres dianes (min 40, min 46 i min 60), i Ange Koko s’ha estrenat oficialment com a golejadora amb el Barça al tram final de l’enfrontament (min 81).

Els espais hi eren, però l’encert de cara a porteria no era favorable al Barça. Davant del cuer de la Lliga, el Rayo Vallecano, les barcelonistes semblaven incòmodes tot i tenir la possessió de la pilota els 90 minuts. A base d’insistència, però, s’ha acabat inaugurant el marcador. Alexia Putellas, aprofitant una bona centrada de Marta Torrejón, ha marcat el primer gol des de dins de l’àrea rival (minut 40). Uns minuts més tard, la davantera ha repetit des de la frontal de l’àrea i ha tancat el primer temps amb el 0-2.

Hat-trick i estrena

Pocs minuts ha necessitat la jugadora de Mollet per convertir-se en la màxima golejadora de la Lliga amb el seu cinquè gol. Alexia ha marcat el 0-3 al minut 60 gràcies a una espectacular centrada de Mariona Caldentey. I, després d’algunes rotacions a la banqueta per part de Xavi Llorens pensant en el partit de dijous a Minsk, Ange Koko ha marcat el seu primer gol oficial amb Barça Femení gràcies a un xut creuat des de la dreta (minut 81).

Amb aquesta victòria, les blaugranes deixen enrere el primer dels cinc enfrontaments que tindran en els pròxims 15 dies. La següent cita serà aquest dijous, 6 d’octubre, a les 15 hores. El Femení viatja a Bielorússia per disputar l’anada dels setzens de final de la UEFA Women’s Champions League contra el Minsk.