Darrers dies per apuntar-se al sorteig de la Llotja Oberta Palau

Darrers dies per apuntar-se al sorteig de la Llotja Oberta Palau

El dimecres 5 d’octubre es tanca el formulari d’inscripció al sorteig per designar els socis que presenciaran un partit de les seccions des de la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana

Ja queden pocs dies per poder omplir el formulari d’inscripció  al sorteig de la Llotja Oberta del Palau Blaugrana d’aquesta temporada. Al final d’aquesta informació trobareu l’enllaç d’accés a aquest formulari, que estarà obert fins al dimecres 5 d’octubre.

Si encara no heu fet la vostra sol·licitud, aprofiteu aquests darrers dies per omplir el formulari i ser un dels socis aspirants a la Llotja Oberta del Palau, per poder presenciar des d’aquesta privilegiada situació algun dels partits corresponents a les diferents seccions professionals del Club: bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala.

La Llotja Oberta Palau està adreçada a tots aquells socis del Club majors de 16 anys, tinguin abonament del Palau o no. Per optar a ser un dels afortunats que viuran l’experiència de la Llotja del Palau cal emplenar el formulari –enllaç a sota- que estarà disponible fins al 5 d’octubre.

En aquest formulari s’hauran de facilitar totes les dades requerides, i es triarà necessàriament la modalitat esportiva a la qual es vol optar. Es pot escollir una única secció, dues, tres o totes quatre.

Per a cada un dels partits determinats per a la celebració de la Llotja Oberta Palau se sortejaran un total de cinc places per als socis, que hi podran assistir amb un acompanyant.

Requisits per entrar al sorteig

Ser major de 16 anys.
Estar al corrent del pagament, no només en el moment d’omplir el formulari, sinó en el moment de designar els socis que han resultat agraciats en el sorteig que correspongui.
No haver estat sancionat pel Comitè de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència.

Condicions de l’acompanyant

Entre tots els socis que ho hagin sol·licitat, se sortejaran un total de cinc places per assistir, amb un acompanyant cadascun, als partits que es determinin de les quatre seccions professionals del FC Barcelona.

Cadascun dels cinc guanyadors podrà designar una altra persona com a acompanyant, que haurà de reunir les condicions següents:

Ser un familiar de primer grau (pares, fills o cònjuges). No cal que sigui soci del FC Barcelona. 
En el cas d’altres familiars, amics o acompanyants sense cap relació familiar amb l’agraciat, és imprescindible que siguin socis del FC Barcelona. 
En el cas dels guanyadors que siguin menors de 18 anys, el seu acompanyant haurà de ser forçosament un adult major d’edat.

Un sorteig per a cada modalitat

Cada soci tindrà una única participació per sorteig i, per tant, només podrà efectuar una inscripció per a cada secció. D’aquesta manera, cada soci podrà omplir com a màxim un total de quatre formularis, un per secció (bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala). Per a cada modalitat esportiva s’efectuarà un sorteig davant notari que cobrirà les places de guanyadors i suplents dels partits que s’hagin determinat.

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors i els informarà dels partits que podran presenciar des de la Llotja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut