Majoria de partits a domicili en l’agenda esportiva del FC Barcelona

Majoria de partits a domicili en l’agenda esportiva del FC Barcelona

L’equip de bàsquet es juga la Supercopa Endesa a Vitòria, el d’handbol inaugura la Lliga de Campions a Polònia i el Femení A torna a la competició

Comença un nou cap de setmana per als equips del FC Barcelona. Alguns defensen liderats, altres tornen a la competició i altres enceten campionats. La majoria dels equips competiran entre el dissabte i el diumenge a domicili, començant pel primer equip de futbol, que es desplaça a Gijón per enfrontar-se amb l’Sporting d’Abelardo Fernández. A les seccions, l’equip de bàsquet disputa a Vitòria la Supercopa Endesa, mentre que el d’handbol viatja a Polònia per inaugurar la Lliga de Campions contra el Wisla Plock. Per altra banda, l’hoquei patins comença la defensa de l’OK Lliga a la pista del Moritz Vendrell. El futbol sala, en canvi, disputa divendres un amistós a porta tancada contra el Llevant.

Al futbol, el Femení A, l’únic equip que juga a casa, torna a la competició després de l’aturada per partits de seleccions, mentre que el Barça B –a Mallorca- i el Juvenil A –a Sant Andreu- defensen els seus respectius liderats a la Segona Divisió B i a la Divisió d’Honor juvenil.

Aquesta és l’agenda detallada del cap de setmana per als equips professionals del FC Barcelona:

Divendres 23

21.30 hores: Reial Madrid – FCB Lassa (bàsquet): El conjunt de Bartzokas estrena la temporada oficial amb un Clàssic a les semifinals de la Supercopa Endesa. En directe per Movistar +.

Dissabte 24

13.00 hores: Moritz Vendrell – FCB Lassa (hoquei patins). Els homes de Ricard Muñoz buscaran inaugurar l’OK Lliga amb victòria després de la desfeta a la Supercopa d’Espanya. En directe per La Xarxa i Movistar +.

16.15 hores: Sporting de Gijón – FC Barcelona. Els de Luis Enrique viatgen a Astúries per enfrontar-se amb l’equip dirigit per Abelardo i recuperar el camí de la victòria. En directe per BeIN LaLiga.

18.15 hores: Sant Andreu – Juvenil A. Els nois de Gabri Garcia visiten el Narcís Sala per defensar el liderat en solitari de la Divisió d’Honor.

19.00 hores: * En cas de victòria a les semifinals, el Barça Lassa de bàsquet disputaria la final de la Supercopa Endesa contra el guanyador del duel entre el Laboral Kutxa i l'Herbalife Gran Canaria.

Diumenge 25

12.00 hores: Mallorca B – Barça B. El líder de la Segona Divisió B busca mantenir el bon estat de forma per defensar la posició de privilegi. En directe per BarçaTV i streaming a fcbarcelona.cat.

16.00 hores: FCB Femení – Reial Societat. L’equip de Xavi Llorens torna a la competició després de l’aturada per partits internacionals rebent un dels equips més incòmodes de la Lliga. En directe per GOL.

18.00 hores: Wisla Plock – FCB Lassa (handbol). La Lliga de Campions dóna el tret de sortida amb la visita al conjunt polonès. En directe per Esport 3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut