Dinamarca es classifica i Espanya fa ple

Dinamarca es classifica i Espanya fa ple

La selecció de Line Røddik serà a l’Europeu d’Holanda, i Espanya, amb gols de Marta Torrejón i Jenni Hermoso, tanca la fase de classificació amb tots els partits guanyats
Les internacionals del Barça Femení han acabat la fase de grups de classificació per a l’Europeu 2017 de la millor manera possible. La Dinamarca de Line Røddik s’hi ha classificat finalment com una de les millors segones, mentre que Espanya, amb sis blaugranes, ha completat un històric ple de triomfs.

Røddik, dins (2-0)

La selecció danesa ha certificat la seva classificació per a l’Euro d’Holanda en vèncer Suècia per 2-0. L’equip de Line Røddik necessitava els tres punts per entrar com un dels millors segons, per darrere precisament de les sueques. La defensa blaugrana ha disputat els noranta minuts del duel celebrat a Viborg.

Golegen Torrejón i Jenni (5-0)

8 de 8. Ja classificada, Espanya ha tancat el grup amb un històric ple de triomfs. I ho ha fet amb un incontestable 5-0 a Finlàndia a Leganés. Les culers Marta Torrejón i Jenni Hermoso han obert i tancat el marcador, respectivament. També han jugat Leila Ouahabi, Alexia, Olga García i Bárbara.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut