Tornen Paco Sedano i Juanjo

Tornen Paco Sedano i Juanjo

Els dos porters mundialistes es reincorporen a la pretemporada blaugrana i afronten amb “il·lusió” i “moltes ganes” l’inici de la competició oficial

Els porters Paco Sedano i Juanjo Angosto ja s’han entrenat aquest dijous amb la resta de la plantilla després d’un mes i mig d’absència per la disputa del Mundial amb la selecció espanyola.

En una entrevista a BarçaTV, Sedano i Juanjo han coincidit en explicar que no s’esperaven tornar “tan aviat” de Colòmbia i han lamentat l’eliminació d’Espanya als quarts del Mundial. Sobre l’actualitat blaugrana, Sedano diu que aquesta temporada li fa “una il·lusió especial, com si fos la primera” referint-se a tots els canvis que ha experimentat l’equip i a l’ambició per tornar a guanyar títols. Juanjo, en canvi, viurà el seu primer any al Barça i promet “ganes, il·lusió i treball” per intentar ajudar el grup a aconseguir tots els èxits.

Sobre la seva relació, tant al Barça com a la selecció, Juanjo diu que tenen una “competència sana”. Per Juanjo, “Paco Sedano és un dels millors porters del món” i fa broma amb el fet que en els últims dos mesos ha conviscut “més amb ell que no pas amb la família”. Per Sedano, el fitxatge de Juanjo és “un gran encert, el millor que podia fer el Barça”, i explica que “al final es tracta que l’equip encaixi el menor número possible de gols, jugui qui jugui”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut