L’Infantil B, solidari amb l’autisme

L’Infantil B, solidari amb l’autisme

Els jugadors de l’equip de Sergi Milà volen ajudar a que Raúl, germà del seu company Álex Valle, pugui fer esport tot l’any col·laborant amb la iniciativa solidària ‘Road to Berlin’ que impulsa l’Associació Aprenem

L’Infantil B no el formen només 23 jugadors. A l’equip de Sergi Milà i Òscar Hernández hi ha un jugador més. Un company que mai falla, que sempre hi és. Es veritat que no porta la samarreta blaugrana i que no surt al terreny de joc a disputar el partits, però ell és el jugador número 24 de la plantilla i tots ho saben. Ell és el company al que tots estimen, que tots abracen i que sempre surt a les fotografies quan es guanya un títol. Ell és el Raúl, germà del defensa Àlex Valle, i té autisme. Ara tot els jugadors de l’Infantil B han volgut retre-li un sincer homenatge donant suport a la campanya ‘Road to Berlín’, que té l’objectiu de recollir diners per què els nens i nens de l’Associació Aprenem puguin fer esport inclusiu amb un suport durant l’any.

Aquesta iniciativa va néixer gràcies al corredor de marató Albert Navarro, membre de l’Associació Aprenem i pare de dos bessons amb autisme, que va posar en marxa les campanyes ‘Road to Chicago 2013’ i ‘Road to Boston 2014’ amb les que va recaptar més de 10.000 euros i que han permès a 20 nens i nenes, entre els que es troba en Raúl, fer esport inclusiu durant tot l’any. En Raúl, sense anar més lluny, fa atletisme. L´esport és una eina d´inclusió fantàstica pels nens amb autisme ja que els aporta motivació, moviment, salut, acceptació de normes, sociabilització, tolerància a la frustració, etc. Diumenge es corre la marató de Berlín i el projecte ja porta recaptats més de 3.700 euros a través de la web www.elmeugradesorra.org. Avui els jugadors de l’Infantil B s’han sumat a la campanya de suport a l’autisme per què el Raúl és un més de l’equip. És el jugador numero 24. I ells, que sempre estan al seu costat, no el volen deixar sol. Tots volen córrer junts ‘Road to Berlin’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut