El segon triomf del curs del Barça CBS, a domicili (52-67)

L’equip de la Copa acompleix els tràmits a la pista del Sese (52-67)

El Barça CBS de Copa Catalunya va cobrir l’expedient contra un Sese amb vàries baixes i es va endur la victòria a la pista de les de Santa Eulalia.

Una sortida explosiva al primer quart, pròpia d’equips de diferent categoria, va situar cadascú al seu lloc. Les jugadores que dirigeix Mateo Rubio jugant fluït i intens, controlant el tempo del matx i finalitzant amb autoritat van resoldre el matx per la via ràpida després d’un 7 a 24. La resta del partit va ser un intercanvi de cistelles entre ambdós conjunts i el parcial es va igualar.

A la represa, el mateix guió. Les locals del Sese exhaurint opcions, mentre les favorites seguien mantenint-les a ratlla. En el darrer quart, però, les blaugranes van seguir jugant amb el vent a favor davant de les de Virrei Amat. Bons ajustos defensius i sortides letals intermitents al contracop han acabat tancant el matx amb el 52-67 final.

El proper partit serà dissabte vinent, 1/10, a les 19.45h al pavelló Juan Carlos Navarro contra el BF Cerdanyola.