Un bon inici de temporada

Un bon inici de temporada

Els equips del futbol formatiu blaugrana amateur han signat un bon cap de setmana amb 11 victòries, només una derrota, i el triomf del Benjamí A al Memorial Antoni Bosch contra l’Espanyol

CADET A – L’HOSPITALET

Segona victòria consecutiva per recuperar sensacions (4-1)

El Cadet A va disputar el dissabte 1 d’octubre la tercera jornada de la Divisió d’Honor. Els nois de Franc Artiga, quarts en la classificació després d’empatar la primera jornada a casa contra l’Escola F. Gavà, van alçar-se amb la victòria davant de L’Hospitalet per 4 gols a 1. Els blaugranes van sortir intensos i no van tardar a obrir el marcador. Adrià Bernabé marcava el primer gol culer de penal en el minut 5 i Anssumane Fati li seguia l’estela deu minuts després marcant el segon (min 15). L’Hospitalet va reorganitzar-se i va saber aguantar l’ofensiva blaugrana fins al final del primer temps. Tot i així, ja a la segona part, Anssumane firmava el seu doblet marcant al minut 51. L’Hospitalet intentava la remuntada amb un gol al minut 65 d’Oriol Garcia, però Miguelete sentenciava el partit amb el quart gol que donava una victòria còmoda als blaugranes. El Cadet A visitarà la propera jornada el camp de la Damm.

VILANOVA I GELTRÚ - CADET B

Derrota inesperada en el debut (3-2)

El Cadet B perdia davant del Vilanova i Geltrú en la seva estrena de la Lliga Preferent. La primera jornada dels nois de Cristian Catena no ha estat l’esperada tot i disputar un duel molt igualat. El partit ja va començar amb mal peu per als culers quan el jugador del Vilanova Pau Manzano marcava el primer gol al minut 1. El gol de l’empat blaugrana no va arribar fins a la segona part en una acció de Jaume Jardí (min 55). Els blaugranes s’avançaven en el marcador gràcies a un gol de José Martinez (min 65), però els de Vilanova no van trigar a aconseguir el 2 a 2 en el minut 69, en una jugada de Jorge Ramírez en què els blaugranes van reclamar fora de joc. Els locals aconseguien la victòria en el minut 79 en una acció de Nil Romero. El pròxim partit del Cadet B serà el diumenge 9 a les 12 del migdia contra l’Escola Valls a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL A – CORNELLÀ

Triomf molt treballat contra un rival molt fort i incòmode (2-1)

Victòria molt treballada de l’Infantil A per 2 a 1 davant un Cornellà molt fort i incòmode a la tercera jornada de la Divisió d’Honor Infantil. Els blaugranes, a quals els va costar molt controlar el partit, es van avançar amb un gol de Leo Dos Reis, en el minut 22, i van tenir l’oportunitat d’ampliar l’avantatge poc després, però el porter Adrià Domingo va aturar el penal llançat per Xavi Simons. El Cornellà va aconseguir l’empat amb un gol d’Eliseo Ofosu-Ofosu (min 34) en una acció a pilota aturada. Ja en el segon temps, Arnau Solà aprofitava un desplaçament llarg d’Arnau Ollé per marcar, en una excel·lent acció individual, el gol que donava els tres punts a l’equip de Carles Martínez. L’Infantil A lidera la classificació empatat a 9 punts amb L’Hospitalet i el Gimnàstic de Tarragona. Els blaugranes visitaran el camp del Vic Riuprimer en la quarta jornada de Lliga.

ESCOLA F. GAVÀ - INFANTIL B

Una estrena al futbol 11 per emmarcar (0-9)

L’Infantil B inaugurava la Lliga amb molt bona nota. I és que els nois de Sergi Milà, que disputaven el seu primer partit oficial de Lliga a futbol 11, van golejar a l’Escola Futbol Gavà per 0 a 9 en la primera jornada de la Lliga Preferent Infantil. Els blaugranes van tenir fins a sis golejadors amb doblets d’Antonio Caravaca (min 5 i min 69), Xavier Planas (min 20 i min 33) i Pol Melet (min 37 i min 45); i dianes d’Iker Almena (min 33), Pol Muñoz (min 52) i Narcís Costa (min 57). L’Infantil B va desplegar el joc de toc, propi de l’ADN Barça, al qual ens ha acostumat aquesta pretemporada en què ha guanyat tres tornejos. El Barça disputarà la segona jornada de Lliga a casa, on rebrà el Marianao Poblet.

ALEVÍ A – SITGES

Un bon resultat per agafar confiança abans del derbi (15-0)

El grup 1 de la Lliga Preferent Aleví va viure un resultat espectacular en aquesta tercera jornada. L’Aleví A es va alçar amb la victòria després de superar per 15 gols a 0 al Sitges. Aquestes 15 dianes van tenir fins a set protagonistes diferents. El més destacat, Solo Traoré, que va marcar quatre gols (min 4, min 7, min 8 i min 9). Denis Cruces (min 6, min 11 i min 21) i Jan Molina (min 16, min 34 i min 45) firmaven un hat-trick cadascun i Iker Bravo (min 38 i min 41) i Gerad Hernández aportaven el seu gra de sorra amb un gol. Raúl Alarcón sentenciava el partit amb un doblet (min 5 i min 53). Els nois de Marc Serra lideren la categoria i han agafat confiança per visitar la propera jornada l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

ALEVÍ B – GRANOLLERS

Gols i bon joc per tornar al camí de la victòria (8-1)

L’Aleví B va guanyar el Granollers en la tercera jornada de la Lliga Preferent per 8 a 1 i va demostrar que s’ha recuperat molt bé de la derrota patida a camp de l’Espanyol A. L’equip de Jordi Pérez va desplegar un joc molt efectiu i vistós i es va alçar amb la victòria amb doblets de Bilal Achhiba (min 7 i min 12) i Arnau Gracia (min 7 i min 32); i gols d’Iker Córdoba (min 17), Joan Anaya (min 33), Kevin Kelley (min 43) i Pol Vilà (min 47). L’Aleví B és quart a la classificació i la propera jornada visitarà el camp de l’Escola Futbol Mataró.

CORNELLÀ D - ALEVÍ C

Gran inici de campionat dels nois de David Sánchez (1-4)

L’Aleví C es va alçar amb la victòria en la primera jornada de la Primera Divisió Aleví per 1 a 4 davant del Cornellà D. Els nois de David Sánchez es van estrenar a la Lliga en un dels camps més complicats i van resoldre el matx amb bon futbol i molt d’encert. Pau Prim, als minuts 10 i min 21, encarrilava la victòria amb el primer doblet del partit. Jan Quiles va donar la tranquil·litat als blaugranes amb el tercer gol (min 32), però, poc després, el Cornellà intentava la remuntada amb un gol al minut 34 d’Àngel Vera. Jan Quiles va sentenciar amb el quart gol del partit (min 45) i el segon doblet de l’enfrontament donant una victòria clara a l’equip blaugrana. El pròxim partit de l’Aleví C serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on els blaugranes rebran el Marianao Poblet A.

ESPLUGUENC A - ALEVÍ D

Debut il·lusionant de l’equip de Dani Horcas (0-6)

Bon futbol, gols i victòria en el debut d’un Aleví D que no va decebre i va demostrar que és un equip que cal seguir aquesta temporada. Els nois de Dani Horcas van obrir el marcador al minut 13 en una jugada d’Ethan Torreira i van deixar encarrilat el partit ja abans del descans amb dos gols més d’Iván Rodríguez (min 19) i de Tomás Marques (min 28). A la segona part, l’Aleví D va imposar el seu joc col·lectiu i va anotar tres gols més obra d’Iván Rodríguez (min 39), Nico Expósito (min 50) i, una altra vegada, Tomás Marques (min 58). L’Aleví D rebrà la propera jornada la visita de l’Europa B.

BENJAMÍ A – TORNEIG MEMORIAL ANTONI BOSCH

Campions superant l’Espanyol a la tanda de penals a la final (1-1)

El Benjamí A, que va ajornar el seu partit de Lliga contra el Vic Riuprimer al dia 12 d’octubre, va guanyar el seu tercer torneig de la temporada en superar l’Espanyol per 3-2 a la tanda de penals de la final després d’empatar el partit (1-1). Els nois de Jordi Font, que ja havien guanyat el Torneig del Gimnàstic de Manresa i el Memorial Urruti, van fer un torneig perfecte en què van superar a la primera fase la selecció intercomarcal (18-0), l’Ivars d’Urgell (9-0), el Pla d’Urgell (6-0) i la Bordeta (8-0). A les semifinals es van desfer amb superioritat del Balaguer (5-0) i a la final van necessitar els penals per sumar un altre títol que demostra que aquest és un dels equips que cal seguir aquesta temporada al futbol amateur blaugrana.

BENJAMÍ B – CORNELLÀ A

Meritòria victòria contra un dels rivals més forts de la Lliga (3-1)

El Benjamí B va resoldre amb autoritat un dels partits més complicats que tindrà aquesta temporada. Els nois d’Òscar Jorquera van guanyar per 3-1 el Cornellà A en un partit en què van alternar estones de molt bon joc amb moments en què van saber patir i van donar-ho tot per resistir i aguantar el resultat. Va ser una lliçó de coratge en què Gibert Jordana va obrir el marcador al minut 11. Ja a la segona part, Lluc Serra va engaltar un potent xut des de fora de l’àrea, aprofitant un rebuig blaugrana, per fer l’empat (min 31). Va ser en aquests moments quan el Barça va saber patir i, amb paciència, va tornar a trobar el camí del gol. Xavi Espart, en una gran acció individual (min 35) i Iker del Moral (min 44) van fer els gols de la victòria que deixa el Benjamí B com a líder en solitari. L’equip d’Òscar Jorquera visita la propera jornada el camp de l’Escola de Futbol Gavà.

CASTELLDEFELS – BENJAMÍ C

Un triomf contundent per començar la temporada (1-6)

Bon començament de temporada què van signar dissabte els nois d’Albert Puig al Municipal Els Canyars de Castelldefels. El Benjamí C es va imposar per 1-6 en un partit que va tenir controlat des del gol inicial de Samakou Nomoko (min 8). Amb el marcador a favor, el Barça es va sentir molt còmode i van arribar els gols de Carlos Gutiérrez (min 20) i, una altra vegada, Samakou Nomoko (min 28) abans que Pol Requena, de penal, fes l’1 a 3 (min 31). El Benjamí C no es va deixar espantar pel gol local i va sentenciar la victòria amb tres gols més d’Albert Vicens (min 35), Nomoko (min 42), que va signar un hat trick, i Broulaye (min 47). L’equip blaugrana rebrà la propera jornada la visita del Marianao Poblet A.

BENJAMÍ D – PENYA BLAUGRANA CINC COPES

Val el solitari gol de Boussou William en un partit molt igualat (1-0)

Un gol espectacular de Boussou William, jugador que arriba aquesta temporada procedent del Granollers, va sentenciar un partit molt disputat en què els blaugranes, un any més petits, es van trobar un rival molt ben organitzat. El partit, tot i les nombroses oportunitats dels dos equips, va arribar amb empat al descans (0-0) fins que Boussou William es va inventar una jugada per la banda esquerra de l’atac blaugrana per driblar els defenses i sentenciar el partit amb un fort xut (min 29). El Benjamí D d’Alexis Pintó suma, doncs, la primera victòria i la propera jornada visitarà el camp de l’Espluguenc.

CORNELLÀ E – PREBENJAMÍ

Estrena dolça dels nois de Juanan Gil (0-5)

Són els més petits de la categoria i necessitaven una bona estrena que els donés confiança per afrontar la temporada. I així va ser. El Prebenjamí de Juanan Gil va guanyar per 0-5 el Cornellà E, format també per jugadors nascuts l’any 2009, i agafa forces per afrontar els propers reptes del campionat. Michal Zuk va obrir el marcador al minut 11 i poc després van arribar els gols d’Ethan Rodríguez (min 13) i Marc García (min 16). Ja a la segona part, Pau Berges (min 32) i George Dinu (min 42) van sentenciar una victòria de mèrit a camp del Cornellà. El Prebenjamí rebrà la propera jornada la visita del Santboià E.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut