El síndic dels socis lliura el seu informe anual al Club

El síndic dels socis lliura el seu informe anual al Club

Joan Manuel Trayter exposarà els trets més destacats de l’últim exercici de la sindicatura a l’Assemblea Ordinària de Socis del 29 d’octubre

El síndic dels socis del FC Barcelona, Joan Manuel Trayter, ha fet entrega aquesta tarda al president Josep Maria Bartomeu i al vicepresident primer i responsable de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, de l’informe anual de la sindicatura, corresponent a l’exercici de la temporada 2015/16. L’acte de lliurament ha tingut lloc a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

En aquest informe, el síndic dels socis exposa els fets més rellevants de l’últim exercici i totes aquelles accions en què ha intervingut al llarg de la temporada, destacant les seves mediacions en aspectes vinculats a les relacions entre els socis i el Club.

Després de lliurar oficialment aquest informe als màxims directius del Club, Joan Manuel Trayter exposarà als socis els trets més rellevants d’aquest, durant la propera Assemblea Ordinària de Socis del proper 29 d’octubre.   

Síndic dels socis

El síndic dels socis és un òrgan unipersonal i independent de la Junta Directiva, que té per missió l’assistència, l’assessorament i la defensa dels drets dels socis en la seva relació amb el Club, així com l’elaboració i actualització del cens d’electors del Club.

Joan Manuel Trayter Jiménez (Barcelona, 1962) és el síndic dels socis des del 2014. Catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Girona, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i doctor en Dret per la mateixa Universitat. Actualment, és vocal de la Junta Electoral Central i membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya. Va ser president de la Comissió de Reforma d’Estatuts del Futbol Club Barcelona, que va elaborar els Estatuts del Club vigents a l’actualitat, i vicepresident del Tribunal Català de l’Esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut